Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 2-3 napos wellnes-hétvége...

Egy 2-3 napos wellnes-hétvége kedvéért otthagynátok a 2 éves gyereket a mamánál? Nem volt még külön tőlem, de most már nagyon kivagyunk a férjemmel /van egy nagyobb gyerek is/

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 12:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha napi szinten vagytok kapcsolatban a mamával miért ne hagyhatnád.

Esetleg egy jó tanács.Aludjon a mama nálatok hogy a kicsi a megszokott környezetében legyen.

2éves 1 év és ovi megkell szokja nem lehetsz mindíg mellette,az én lányom sokat aludt a mamánál és sokkal könyebb volt az oviba szoktatás is mint a fiamnál akit sosem hagytunk ott sehol.

Arról nem beszélve hogy egy házasságban igen is kell az hogy néha ketten legyetek.Lelehet nyugodtan pontozni érte de attól hogy van gyerek kell a házaságodért is tenni mert ha sosincs közös és gyerekmentes program az igen is a rovására megy.Nekem az első házaságom ezért ért véget.Ahogy megszületett a fiam nem létezett más.Az exem meg megtalálta másnál azt ami belőlem ugymond a szülés után elveszett.Jó oké ma már egyáltalán nem bánom hiszen férjhez mentem és boldog házasságban élek de törekszünk arra hogy havonta ha többet nem is 1 napot kettesben töltsünk.Attól hogy szül az ember a házasága ott marad és mi a jobb?A gyerkőcöt néha picit lepasszolni mamának aki még örül is és szerintem a gyerek is hiszen mint tudjuk sokkal jobb a maminál mert több mindent szabad:DVagy keresel majd férjet ismét aki elfogadja más gyerekét????Hidd el nem sok van belőlük!Az enyém szerencsére imádja szinte mint a sajátját,de ritkaság az ilyen pasi......Nyugodtan menj ha van nagyobb is gondolom a tesó is a kicsivel megy a mamához pláne nem lesz baj.

2010. márc. 30. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!