Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pamp. , babylove, libero...

Pamp. , babylove, libero tesco-ban v Dm-ben pontokkal érdemesebb venni? Valaki ismeri saccra a pelus árakat?

Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 15:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

illetve hasonló inőségű pelenkákról érdeklődnék alacsony árban

vagy neten hol rendelhető, nem találom acen, amit olvastam korábban

2016. jan. 23. 15:44
 2/11 A kérdező kommentje:

*minőségű

facen

2016. jan. 23. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Én alapvetően úgy szoktam dönteni, hogy mivel az időm is pénz, nemcsak a pénzem, ezért ha közel van a rossmann és a dm, ahol egyébként most van 15%-os libero leértékelés, de a teszkóig sokat metrózni kell, akkor előbbit választom és ott veszek pelust.

Ha közel laknék a Tescohoz, akkor azt választanám.:)

2016. jan. 23. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Én mindig Pamperst használtam.

A tescoban drága, ritkán lehet akciót kifogni, amikor kuponod is van.

Mindig a Rossmannban vettem.

Amikor akciós, és van 15% Pampers akció, meg a 10%-os végösszegit is felhasználtam, akkor kb 6200-ért vettem a nagy dobozost (3-as 132 db, 4-es 111 db). Ilyenkor 2 dobozzal vettem, kitartott a következő akcióig.

2016. jan. 23. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Kuponokkal drogrériában szinte mindig olcsóbb. Ma pont néztem a Liberót, dm-ben a legolcsóbb most.
2016. jan. 23. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Dm-ben vásárolok minden babaterméket mert ott időnként van 10% végösszegi kupon, 25%-os kupon is nyomtatható, sőt vannak bababónusz kuponok is amik nyomtathatóak. Liberot veszünk, és bár a dm-ben rendes áron drágább mint a tescoban, ha nyomtatok 25%-os kedvezményt akkor már olcsóbb, sőt ha még van 10%-osom is akkor meg végképp ott éri meg a legjobban megvenni.

Az én tapasztalatom az (sok pelust próbáltam 2 gyerekemnél), hogy a Libero a legjobb, 4-5 órát is simán kibír a gyerkőcön (meg az éjszakát is átázás nélkül), a Pampers nálunk ehhez képest 3 óra, a Dm-es pelus kb 4 óra (és nem sokkal olcsóbb mint a Libero). A többi említésre sem méltó szinte (na jó, az Aldis még jó volt nagyon), de ez az én véleményem.

A Liberonál ráadásul gyűjthető a pont, kb fél évenként váltom be a pontokat popsitörlőre, fültisztítóra, fürdetőre, szóval ezzel is spórolok.

2016. jan. 23. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves Libero mellett kampányoló.

Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Én 1 csomaggal kaőptam ajéndékba, de minden kakinál teljes ruhacsere volt. Minden kifolyt. Az 1-nál több pisi is...

Én is próbáltam párat, és nekünk a zöld Pampers vált be. Az éjszakákat is bírta (tehát akár 10-12 órát).

Szóval gyereke válogatja.

Ja, és a Rossmannban nem időnként, hanem mindig van 10%-os végösszegi kupon, hozza a postás 3 havonta. A DM horror drága. Szerintem.

2016. jan. 23. 19:23
 8/11 A kérdező kommentje:
érdekes nekem a Rosmann soha nem küldött még semmit postán, de reklámújságot se, pedig van Rossmanókártyám..
2016. jan. 23. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Én vagyok a dm-es, odaírtam hogy ez az én véleményem. Én ezt tapasztaltam. Mellesleg én sem kapok soha a rossmanntól semmit pedig van oda nekem is kártyám.
2016. jan. 24. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt nem postán küldi a rossmann személyesen neked, hanem kap minden postás x db-ot, és minden postaládába tesz a körzetében. Olyan, mint a szórólap.

Kérdezd meg a postásodat, vagy jelezd a Rossmann felé, hogy felétek miért nem osztogatnak.

2016. jan. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!