Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túl korai dolog, nem baj ez?

Túl korai dolog, nem baj ez?

Figyelt kérdés

A 9 éves kislányomnak Lilinek tegnapelőtt fájt, görcsölt a hasa, suliba be kellett mennem érte, másnapra pedig amikor reggel wc-re ment, szólt hogy véres a bugyija. Odaszaladtam, és látom ám, hogy megjött a menstruációja. Nővérem azt javasolta vigyem orvoshoz, de nem tudom. Ma a farmerjának a zsebébe szigorúan tettem betétet, amikor hazajött a tesóival a suliból, mondta hogy egyszer cserélte ki tesinél a lányöltöző wc-jébe.

9 évesen korainak tartom, nagyon aggódó édesanya vagyok, lehet belőle baj?

Ui.: Egyébként se az osztálytársai, se a testvérkéi nem tudják a dolgot, csak nyilván ő, én és Apa (így hívom a férjemet).

2016. jan. 21. 19:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
Nekem 10 évesen jött meg először, de utána egy évig nem. És hát a lányok egyre korábban érnek...
2016. jan. 21. 20:09
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

ha a testvérkéi nem is, de a gyakorizósok tutira. te is ilyen szentimentális anya lehetsz, ahogy írsz az jön le, miért kell a kislányod nevét kiírni a korával? ne csinálj ilyet!

nekem is volt olyan osztálytársam akinek 9 évesen jött meg, mondjuk neki már 11 évesen fogamzásgátlót kellett szednie, 13 évesen műtötték mert hormonzavara volt, nem tudom pontosan mi, nem igazán emlékszem már

2016. jan. 21. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is sok lánynak már megjött alsóban. Szerintem ha el is vinnéd orvoshoz, nem sok mindent csinálna vele.
2016. jan. 22. 00:55
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Hogy tud egy felnőtt nő ilyen stílusban írni? Tök mindegy a kérdés szempontjából a lányod neve. Meg ez a "látom ám", meg hogy a zsebébe "szigorúan" tettél betétet? :D Az meg pláne a bánatot nem érdekli, hogy te hogy hívod a férjed. Nem lett volna elég annyit írni, hogy a férjed?
2016. jan. 22. 14:34
 15/21 A kérdező kommentje:

Istenem.. Aki normális választ nem tud adni mehet a fenébe.

1. SENKI NEM ISMER ITT, tehát hiába tudják a gyakorisok, nem tudják azt, hogy ez kinél van

2. A gyerekeim kiskorúak, így amúgysem értenék meg, mi az a menzesz

3. 9 éves Liliből is milliók lehetnek, amúgyis csak a beceneve.

:)

2016. jan. 22. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
A lányom majdnem 10 éves volt, amikor megjött neki. Én is kicsit megijedtem, felhívtam egy gyerek nőgyógyászati szakrendelést. Ott kedvesen lenyugtattak, hogy ez teljesen természetes dolog ebben a korban. Szóval nyugi. Én a tanítónéninek szóltam.
2016. jan. 22. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
Szegény gyerekeid...
2016. jan. 22. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

A gyerekeid PONTOSAN megértenék, mi a menzesz, ideje lenne NEKED felnőni a feladathoz, és FELVILÁGOSÍTANI a gyereked, mert hatalmas problémáid lesznek még a prüdériádból - pl. barátnőktől szed össze minden bromságot, stb.

9 évesen bizony már normális menstruálni, unokahúgom is ennyi, és már görcsölget elég sűrűn. Bár az ő anyja MINDENT elmagyarázott neki, így többé-kevésbé felkészült a dologra.

2016. jan. 24. 10:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Na jó, a 18-as válaszoló kiverte nálam a biztosítékot.

Milyen jogon sértegetsz azzal hogy milyen anya vagyok??????? És igen nem tudják mi az a menzesz mert GYEREKEK ÉS MÉG ELÉG KICSIK. KÜLÖNBEN meg a testvérei 5 és 2 évesek, honnan a fenéből tudnák ????????? És már Lilinek is elmondtam hogy mi ez, már rég. Szóval akadj le rólam 18-as válaszoló, mert te az anyák legszörnyebbike vagy ennyivel, ha rám mindenfélét mondasz anélkül hogy ismernél. Puszika.

2016. nov. 8. 18:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Előre szólok hogyha még jobban sértegetni mersz akkor megbánod. A férjem rendőr és ha interneten keresztül is zaklatsz, de bajod lesz még belőle. :D
2016. nov. 8. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!