Túl korai dolog, nem baj ez?
A 9 éves kislányomnak Lilinek tegnapelőtt fájt, görcsölt a hasa, suliba be kellett mennem érte, másnapra pedig amikor reggel wc-re ment, szólt hogy véres a bugyija. Odaszaladtam, és látom ám, hogy megjött a menstruációja. Nővérem azt javasolta vigyem orvoshoz, de nem tudom. Ma a farmerjának a zsebébe szigorúan tettem betétet, amikor hazajött a tesóival a suliból, mondta hogy egyszer cserélte ki tesinél a lányöltöző wc-jébe.
9 évesen korainak tartom, nagyon aggódó édesanya vagyok, lehet belőle baj?
Ui.: Egyébként se az osztálytársai, se a testvérkéi nem tudják a dolgot, csak nyilván ő, én és Apa (így hívom a férjemet).
ha a testvérkéi nem is, de a gyakorizósok tutira. te is ilyen szentimentális anya lehetsz, ahogy írsz az jön le, miért kell a kislányod nevét kiírni a korával? ne csinálj ilyet!
nekem is volt olyan osztálytársam akinek 9 évesen jött meg, mondjuk neki már 11 évesen fogamzásgátlót kellett szednie, 13 évesen műtötték mert hormonzavara volt, nem tudom pontosan mi, nem igazán emlékszem már
Istenem.. Aki normális választ nem tud adni mehet a fenébe.
1. SENKI NEM ISMER ITT, tehát hiába tudják a gyakorisok, nem tudják azt, hogy ez kinél van
2. A gyerekeim kiskorúak, így amúgysem értenék meg, mi az a menzesz
3. 9 éves Liliből is milliók lehetnek, amúgyis csak a beceneve.
:)
A gyerekeid PONTOSAN megértenék, mi a menzesz, ideje lenne NEKED felnőni a feladathoz, és FELVILÁGOSÍTANI a gyereked, mert hatalmas problémáid lesznek még a prüdériádból - pl. barátnőktől szed össze minden bromságot, stb.
9 évesen bizony már normális menstruálni, unokahúgom is ennyi, és már görcsölget elég sűrűn. Bár az ő anyja MINDENT elmagyarázott neki, így többé-kevésbé felkészült a dologra.
Na jó, a 18-as válaszoló kiverte nálam a biztosítékot.
Milyen jogon sértegetsz azzal hogy milyen anya vagyok??????? És igen nem tudják mi az a menzesz mert GYEREKEK ÉS MÉG ELÉG KICSIK. KÜLÖNBEN meg a testvérei 5 és 2 évesek, honnan a fenéből tudnák ????????? És már Lilinek is elmondtam hogy mi ez, már rég. Szóval akadj le rólam 18-as válaszoló, mert te az anyák legszörnyebbike vagy ennyivel, ha rám mindenfélét mondasz anélkül hogy ismernél. Puszika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!