Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet amitől "ég" a szája...

Mi lehet amitől "ég" a szája a 2 éves lányomnak?

Figyelt kérdés
Kislányom,ma sokat elsírja magát,belenyúl a szájába és azt mondja ég a szája!!! Harmadik gyermekem de még nem találkoztam ezzel a problémával,egyszer kb.3hónapja már mondta,1-2napig.Semmit nem látni a kis szájában,se a nyelvén ,nem a torka fáj ,a szája a nyelve alá teszi a két ujját...nem látok hólyagot,pirosságot,semmit... Ha valaki találkozott hasonlóval,kérem írjatok! Köszönöm :(
2010. márc. 27. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a nyelvem égett sokáig, vagy viszkedett, már nem is tudom. De nagyon kellemetlen volt. Nekem étel allergia volt
2010. márc. 27. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapott antibiotikumot mostanában? Mert nálunk is ez volt és a doki is meg a gyógyszerész is azt mondta, hogy így tisztul a szervezet a sok antibiotikum után, a fájdalmat gomba okozza és boraxal kellett neki ecsetelni, amit a kisbabáknak adnak szájpenészre.
2010. márc. 27. 21:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,utána járok , antibiotikumot egy éve nem kapott:) köszönöm!
2010. márc. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!