Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van akinek a gyereke nem itta...

Van akinek a gyereke nem itta meg a dm-es tejitalt? Adjam továbbra is a tápszert? 16 hónapos a gyerek.

Figyelt kérdés
Lactogen harmonit evett eddig, vettem kipróbálásképpen dm-es gyerekitalt, de nem issza meg még úgy sem hogy kevertem a tápszerrel. (4 kanál tápszer két kanál tejital,de így sem itta meg csak a sima tápszert) Reggel meg este még igényli. Adjuk továbbra is Neki a tápszert? Tejet nem akarok Neki adni mert a nővére tejfehérje érzékeny...
2016. jan. 17. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
adhatsz nyugodtan, semmi baja nem lesz. de ízesítheted is, gyümölccsel, vaníliával, kakaóval... :)
2016. jan. 17. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Az enyém nem szereti mostanában, pedig 12-18 hónapos kora között felváltva itta ababylove és a hipp, milumil tejitalokat. Most öntözgettem ki valamiért és ilyen még sosem volt a babylove-nál. Vettem Milupát helyette, azt benyomja mindet. Lehet nálatok is annyiról van szó, hogy nem ízlik neki.

Egyébként a 3-as tápszert is nyugodtan adhatod, az a lényeg, hogy valamelyiket kapja és nem óriási a különbség a 3-as tápszer és a tejital között.

2016. jan. 17. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi értelme ekkora gyereknek mindenféle műkajákat adni, mikor már eheti nagyjából azt, amit a szülei is esznek?
2016. jan. 18. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi értelme idejárni kötözködni? Szerintem meg veszélyeztetés ekkora gyereknek tehéntejet adni. Felnőtteknek sem adnék amióta vannak táplálékkiegészítők fillérekért ráadásul, de nem ez volt a kérdés.
2016. jan. 18. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Kötöszködik a görcs. Csak kérdeztem. És miért kellene egyáltalán tejet adni neki? (Ez is csak egy kérdés.)
2016. jan. 18. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Eszi is azt amit mi eszünk, de reggel meg este igényli még a tápszert.
2016. jan. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!