Kisfiam 6 éves. Szeptembertöl iskolába megy. állandoan visszabeszél, megsértödik ha rászolok. De miert? Más gyerek megérti megfogadja, ö nem.
Figyelt kérdés
ha rákiabálok,támad rám,pedig nem verem öt,nagyon ritka,ha odacsapok,kicsit agressziv.okát nem tudjuk,nem értjük2016. jan. 3. 20:48
11/12 A kérdező kommentje:
hát köszi a negativumokat.nagyon félreértettétek,én nem verem a gyermekemet,és nem ordibálok vele,ez már csak akkor van ha sokadszorra sem érti meg amit magyarázok,de mindegy.és foglalkozom vele rengeteget,már amennyit 3 müszakos munka melett lehet.
2016. jan. 4. 18:18
12/12 anonim válasza:
"nagyon ritka,ha odacsapok"
Ritkán se kéne odacsapni és rákiabálni se kell.
Nekem is csak ritkán ütöttek oda, és csak ritkán kiabáltak, eredményként az egész gyerekkoromat elcseszték, mert nem tudtam, mit szabad és mit nem. Emiatt váltam beforduló gyerekké. Valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!