2 év körüli gyermeket hogyan viselkedik kutyákkal vagy más állatokkal?
Az enyém imádja :) Van egy családi kutyánk, a szüleimmel lakik, de mi is ott éltünk a fiam egy éves koráig, a kutya pedig kb. egy héttel az előtt került hozzánk, hogy terhes lettem. Szóval amióta a fiam él, lát kutyát maga körül.
Szereti, simogatja, bár néha kicsit durván, ilyenkor rászólok, hogy nem szabad bántani a kutyát. De amúgy odáig van érte, főleg a selymes fülét szereti morzsolgatni, és ezt a kutya is nagyon élvezi :)
Ha utcán lát kutyát, akkor mindig mondja, hogy vau vau :) Télen egyszer húztam haza a bölcsiből szánkón, és odaszaladt egy kölyökkutya, nagyon kicsike volt, és beugrott a gyerek ölébe, a gazdája meg loholt utána, én észre sem vettem először, csak arra lettem figyelmes, hogy a gyerek ezerrel kacag :D Amúgy ha látunk kutyát, akkor már tudja, hogy meg kell kérdezni, hogy meg lehet-e simogatni, és ha megengedik, akkor azonnal megy és simogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!