Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kengyeles vagy kengyel nélküli...

Kengyeles vagy kengyel nélküli hintaló a jobb? Nem túl veszélyes?

Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk kengyeles van, a lányom le-fel szerszámozta a lovat. Veszélyes? Hát a veszély az nem itt kezdődik :D
2015. dec. 20. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Barátnőm gyereke dobott vele egy hátast, a feje is jó nagyott koppant, mert túl eszetlenül és gyorsan hintázott vele. Ha tudja, hogy csak szépen, ügyesen lovacskázzon, akkor nem veszélyes, én mondjuk egyik gyerekemnek sem mernék venni. :S
2015. dec. 20. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk van. Már a második lányom nyúzza. Nem kengyeles, sőt, nem is hintaló, hanem hintapingvin! Nagyon szeretik, a kisebbik lányom már 13 hónapos kora óta fel tud rá ülni és lökni is tudja magát. Ez a kedvenc játéka. Ezért a Jézuska egy Hipp-Hopp Zebrát hoz neki karácsonyra. Kíváncsi leszek, hogy fog neki tetszeni,mert élőben még nem láttam ilyet és most is dobozban van szétszedve. Szóval, én mindenképpen ajánlom! Nem veszélyesebb, mint bármely másik játék. A nagyobb lányom a Fisher Price kincsesbödönnel törte be a fejét 1,5 évesen. Pedig azt nem hittem veszélyesnek.
2015. dec. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!