Ti is szevedtek vele, hogy a kedvenc mesehos jatekok nagy resze kifutott, nem kaphato mar ujonnan?
Transzformers mentobotok egy sincs, se autobotok,se egy darab Dora a felfedezo...es igy tovabb.
Most is van pl. Egy csomo megmaradt jatek pl a transzformeresbol, de azok altalaban figurak, azaz nem alakithato autova. En az eredetieket keresem, csingling babat az utolsot hoztam el ami a neten volt, transzformerbol is kb kettot, 1 hetet toltottem bongeszessel. A disney babakt is beszereztem, kiveve jazmint. Csipkerozsikabol mar nem volt meg a nagy ruhas valtozat, csak furdoruhas stb. Alig tudtam egy hosszabb ruhast beszerezni, de az nem a nagy ruhas. Konyvekkel ugyanez a helyzet. Ha az eredeti meset, kiadast keresem....nem gumifigurat, tolltartot stb mert azok meg vannak. Ti mit kerestetek amit nem tudtatok beszerezni?
Semmit. Igyekszem nem tematikus játékokat venni, szerintem semmi szükség rá. Ismeri a kislányom a jégvarázst, de fel sem merül benne, hogy "jégvarázsos" dolgai legyenek. Én úgy gondolom ez a szülőkön múlik. Talán érdemes kicsit elengedni ezeket és a normál szerepjátékok felé fordulni! Ne Dóra vagy Elza akarjon lenni, hanem menyasszony vagy hercegnő.
Én amúgy a sütibabával jártam így. Időben eszméltem, még sikerült az áhitott színt mgszerezni az utolsó pillanatban.
Sütibaba detto keresztlányomnak és testvérének. Ugyanazt kell venni, csak más színben nekik mindig, de már csak egy fajta volt a boltban! 5 játékboltot végigjártam, mire találtam egy második fajtát.
Tavaly Anna, Peti, Gergő könyvvel végigcsináltam ugyanezt, utolsó darabot vettem meg a negyedik helyen ahol voltam, persze utána olvastam a cikket h megszüntetik.
Érdemes időben elkezdeni vásárolni ha van adott kívánság.
Akit nagyon felidegesít az egész, annak ajánlom a Hull a pelyhes című filmet (vígjáték), ugyanerről szól:D
Ja meg ezt is azutáni nap olvastam, miután meglett a sütibaba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!