3 éves lányomnak a fül-orr-gégész rögtön azt javasolta, hogy vetessük ki az orrmanduláját. Mit tegyek?
A garatmandula a főbb védő kapu. De a helyedben én sem bántanám. Remélem a fülére kapott antibiotikumot. S szerintem nem igaz,hogy beteges lesz. Ha eddig nem volt baj ezután sem lesz feltétlenül azért,mert közösségbe került.
A gyerekorvost kérdezd meg milyen immunerősítőt javasol. Én az echinacea szirupot javasolnám egész ősszel és télen. Segíti az immunrendszert és megfázás esetén sem kell abbahagyni.
Az én fiam sem beteges hála ég.
Ne hagyd magad te látod mi a jó a lányodnak. Főleg ha nem volt még beteges, nem kell a tortúra neki.
A lényeg,hogy ha beteg lesz kezeld ki megfelelően és úgy enged vissza, lehetőleg ne fertőzzék felül. Tudom nem könnyű ez, mert ha nincs aki segítsen bizony a munkahely meghatározza meddig mersz vele táppénzen maradni otthon.
Sok sikert és boldog ovis éveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!