Viszitek ugy oviba a gyereket, ha hurutosan köhög? Más baja nincsen, nem folyik az orra, nincs höemelkedés.
A második vagyok Addig vaciláltam,amíg elvittem ma agyereket a dr nőhöz.Írt föl spiropent,acc-t,C vitamint,cetirizint,kalciumot és mondta,hogy sípol a tüdeje is.Ennek ellenére mehet óvodába.Írt igazolást mára és holnapra.Ismer minket és tudja,hogy gyesen vagyok és nem dolgozok.
Mellékesen : nyáron mind a négyen beleestünk valami hurutos köhögésbe.6 hétig tartott fejenként.Ha ezt szabikkal kellett volna megoldani,azt egyik munkáltató se díjazta volna.
Egyébként én is utálom amikor úgy viszik a gyereket az oviba,hogy taknya nyála egyben és ha tudom hogy anyuka otthon van,akkor pláne kiveri a biztosítékot nálam ez a viselkedés.
dolgozom én is, ha komoly baj van, van nagyi, mert nekem nem megoldott az eljövetel, sajnos.mivel nem folyik az orra, kicsit enyhült a hurutos köhögése, holnap vissza viszem az orvoshoz, hallgasson rá mégegyszer, aztán majd rákérdek, vagy mondja, hogy mi ujság. addig viszem, mert készülnek a télapo ünnepségre.az a két nap ugygondolom,nem probléma, mivel a köhögésen kivül(igaz hurutos)de adom rá a gyógyszert,reggel, 15 órakor megyek érte az oviba, akkor is, és este. mellé a c vitamin.
holnap kiderül. remélem nincs komoly baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!