Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Viszitek ugy oviba a gyereket,...

Viszitek ugy oviba a gyereket, ha hurutosan köhög? Más baja nincsen, nem folyik az orra, nincs höemelkedés.

Figyelt kérdés
van sok köhögö gyerek az oviba, de nem hurutosan köhög. sinupret cseppet irt fel az orvos, de nem mondta, hogy mehet vagy sem, én pedig nem kérdeztem rá.
2015. nov. 28. 09:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A második vagyok Addig vaciláltam,amíg elvittem ma agyereket a dr nőhöz.Írt föl spiropent,acc-t,C vitamint,cetirizint,kalciumot és mondta,hogy sípol a tüdeje is.Ennek ellenére mehet óvodába.Írt igazolást mára és holnapra.Ismer minket és tudja,hogy gyesen vagyok és nem dolgozok.

Mellékesen : nyáron mind a négyen beleestünk valami hurutos köhögésbe.6 hétig tartott fejenként.Ha ezt szabikkal kellett volna megoldani,azt egyik munkáltató se díjazta volna.

Egyébként én is utálom amikor úgy viszik a gyereket az oviba,hogy taknya nyála egyben és ha tudom hogy anyuka otthon van,akkor pláne kiveri a biztosítékot nálam ez a viselkedés.

2015. nov. 30. 12:06
 12/12 A kérdező kommentje:

dolgozom én is, ha komoly baj van, van nagyi, mert nekem nem megoldott az eljövetel, sajnos.mivel nem folyik az orra, kicsit enyhült a hurutos köhögése, holnap vissza viszem az orvoshoz, hallgasson rá mégegyszer, aztán majd rákérdek, vagy mondja, hogy mi ujság. addig viszem, mert készülnek a télapo ünnepségre.az a két nap ugygondolom,nem probléma, mivel a köhögésen kivül(igaz hurutos)de adom rá a gyógyszert,reggel, 15 órakor megyek érte az oviba, akkor is, és este. mellé a c vitamin.

holnap kiderül. remélem nincs komoly baj.

2015. nov. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!