Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire árt, ha másfél éves...

Mennyire árt, ha másfél éves 1-2 napig csak tápszert kap?

Figyelt kérdés

Hasmenése van, napi 7-8 alkalommal. Hiába próbáltam bármilyen kímélő ételt, minden kijön belőle, emésztetlenül. Egyedül a tápszernél látom azt, hogy felszívódik nagy része, illetve a vizes hasmenéssel kijött vizet is pótolja.

Ezen kívül a ropi marad még meg benne.

Eddig próbálkoztam rendes ételekkel, de még a sima krumpli vagy rizs is kijön belőle. Ártok neki, ha a hasmenés rendeződéséig csak tápszert kap?

2015. nov. 20. 14:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Köszi, hogy így leoltottatok és hülyének néztek! Szerintetek a tápszer mégis miből vsn, ha nem tejből??? Kukoricalisztből?

Normálisan válaszoltam...de látom itt ez nem számít.

KÉrdező! Add azt, amit jónak látsz! Te kérdezted, én csak elmondtam, hogy én nem tenném...

2015. nov. 20. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
8-assal teljesen egyetértek! Legértelmesebb választ tőle kaptad!
2015. nov. 20. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kérdezz rá a dokinál még egyszer.

Az én fiamnak is volt durva hasmenése, Calici vírus miatt, de ő már akkor speckó tápszert ivott, mert tejallergiás volt. Így neki azt adhattam. De itt senki nem orvos, mindenki csak a saját tapasztalatát tudja leírni.

2015. nov. 20. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!