Miért csinálja ezt? Volt valakinél hasonló?
Miért ne lehetne kenyér nélkül élni?
Nekem mindegyik ezt csinálta kb ennyi idösen kezdték és 2-3 évig. Még most is esténként csak nagyon ritkán esznek kenyeret. Megesznek egy nagyadag zöldséget, pl 2 nagy paprika egy fél ubi és pár paradicsom minden nap lecsúszik neki, és még esznek hozzá sajtot és felvágottat. Néha esznek vajaskenyeret hozzá, de ritka.
Èn ebböl nem csináltam nagy ügyet, söt semmit étkezésböl sem. Amígy a nyers gyümölcs , zöldségböl nagy adagot esznek, addig nincsen semmi baj. Húst sem esznek mindig söt valamikor hetekig max egy kis darab parízert esznek meg, de mivel tejtermékeket esznek így a fehérjéjük meg van.
Ne foglalkozz vele.
Figyeljetek azért egy 1,5 éves gyereknek nem Norbi kaján kell élnie! A hús meg fontos egy ekkora gyereknél, nem jó ha pl hetekig nem eszi! DE!
Kérdező! Mit reagálsz ilyenkor? Kislányom 15 hónaposan csinálta ezt, majd 1 hét alatt le is szokott róla, amikor teljes "érdektelenséggel" figyeltem a jelenetet. Ha leette a felvágottat a kenyérről, akkor ült még ott egy kicsit, majd elment az asztaltól.Fél óra múlva már éhes volt, megkapta a vajas kenyeret, ha megette ok, ha nem akkor is. Éhezni sosem éhezett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!