Nem múló afta. Volt valakinél ilyen?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete foyamatosan hólyagok vannak a fiam szájában. Egyik elmúlik, jön a másik. Szokott neki lenni máskor is, de nem ennyi és nem iyen sokáig. Voltam vele dokinál, adott gyógyszert (herpesz elleni) és a lila ecsetelővel kell kennem. Miután nem múlt, elmentem vele a Gyerekklinikára, vettek vért, az negatív, azt mondták a gyógyszert nem kell szedni, csak ecseteljem. Decemberre kaptunk időt immunológiai vizsgálatra, mert állítólag vannak betegségek amik mellé társulhat az afta.
Volt már veletek ilyen, vagy a gyereketekkel?
2015. okt. 19. 16:54
1/5 anonim válasza:
kisbabának a glicerinum boraxum hatott
addig a javasolt tanácsok egyike sem (gézzel ledörzsölni, stb)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az én fiam most 5,5 éves.
2015. okt. 19. 17:16
3/5 anonim válasza:
Nálunk Tantum verde és Carbosan gél vált be ilyen esetekre. És vitamin. Sok sok vitamin. Na, meg persze gyakori kézmosás.
4/5 anonim válasza:
A barátnőm kislányának is nagyon makacs volt, már végighaladt a tápcsatornán. Akkor a szájsebészeten azt mondta neki a doki, adjon neki egy Dianás cukrot naponta. 2 vagy 3 szemet evett meg, és javult a helyzet. Aztán kiderült, hogy allergiás a fogkrém egyik összetevőjére, azóta nem jött ki neki.
5/5 anonim válasza:
Ha ezt valami vírus okozza, akkor próbáljátok ki az Isoprinosine gyógyszert. Ez egy immunerősítő és nagyon sok féle vírus ellen véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!