2/9 anonim válasza:
Őszintén? Egyiket sem! Én az élethűbb babàkat szeretem,ezek nagyon műanyagok.Ezért a termékért ez az ár szerintem irreális.Megvakítják az embert egy műanyag káddal,pelenkával ,cumival stb.Inkább vennék ennyiért vagy olcsóbban egy szép babát és ezeket a kiegészítőket jóval olcsóbban beszerezheted hozzá és kompletten ugyanígy átadhatod.
3/9 anonim válasza:
Én sem vennék ennyiért. Ennyi pénzért sokkal szebb, jobb babákat árulnak. Igaz nem götz baba, de egy 3 éves kislánynak teljesen mindegy mert ő nem a márkára megy. De ha neked a márka fontosabb...
7/9 anonim válasza:
Az én lányaimnak szeretnek pancsolni, nekik jobban bejön a kádas baba. Kisebbik lányom 3 évesen fürdetős babát kapott, nagyon örült neki, szívesen játszik vele. Nővére kb. ennyi idősen bilis-cumis babát kapott, annak nem volt akkora sikere.
8/9 anonim válasza:
egyiket sem
ellenben elmennék egy játékboltba és ott vennék neki ebben az árban egy zsák játékot :-D
jobban jársz ha személyesen nézed meg és tapizod meg a játékot vásárlás közben
9/9 anonim válasza:
A másodikat mert ahhoz sokkal több minden van.De te ismered a kislányod,hogy melyikkel játszana szívesebben.3 évesen az enyémen egyértelműen látszott,hogy nem a babázós fajta.
Többieknek:Hogyha megteheti,hogy ilyet vegyen,akkor miért ne vehetne?Nem az volt a kérdés,hogy megvennétek e hanem hogy melyiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!