Lemosható tetoválást hány éves kortól engeded? Ma egy 3 éves gyereken láttam.
Az enyém 3,5 éves, még sose volt tetkója, mondjuk igénye sincs rá. Tehát nincs mit engednem vagy nem engednem.
Feltételezem, ha olyan család lennénk ahol a gyerek ilyesmivel napi szinten találkozik, akkor engedném neki, hisz számomra is ez lenne a normális.
Hát a lányomnak volt anno.
Ezzel tanulta meg a bal és jobboldalt.
Most nyáron Csillámtetkót kapott, és úgy barnult hogy még most is látszik a szívecske.
A haját ha nem megy oviba, krepppapírral színezzük.
Sőt sminkelős csajos napot is tartunk.
Élvezi, szereti, ártani nem árt.
2,5 éves a lányom, én már akár most is tennék rá, ha kérné, de még nem találkozott ilyennel.
Viszont nekem nagyon tetszenek (bár mindenféle tetoválás tetszik :) :), úgyhogy vagy 1 év múlva majd veszek neki csillámtetováló készletet, ha fog neki tetszeni.
Hajat festeni és sminkelni egy 3 évest??? Ez komoly? Hát ehhez képest a lemosható tetko tényleg semmi.
Aztán majd csodálkozunk, mint a mai tinik szülei, hogy vajon mitől olyan az új generáció amilyen.
A krepp papírral való színezés és a hajfestés között van különbség. Az enyém is szokta a száját szájfénnyel kikenni. A cipőmet felvenni, a melltartómat magára húzni :)
Szerintem nincs ezekben semmi rossz. Ettől nem lesz ribi egy gyerekből.
Ribi abból a lányból lesz kamaszként, akire tojnak a szülei és a figyelmet, szeretetet máshonnan szerzi be.
Ergo pont nem attól, hogy fodrászost-sminkest játszik az anyjával.
2,5 éves kisfiamra pár hete a húgom vigyázott, volt egy lekopos tetkója, és feltette a gyerekre.
Amikor megérkeztem nagy büszkén muatta, hogy milye van és menniyre menő. Én csak nevettem. 2 nap múlva lemostuk, azóta se kérte, eszébe se jut, de akkor jó móka volt.
A családban és ismerősi körben amúgy senkinek nincs tetoválása, nem is látott még ilyet, nem hiszem, hogy ezen fog múlni, hogy majd akar-e maradandót. Mi gyerekkorunkban folyton ilyeneket raktunk magukra tesóimmal, együkünknek sincs felnőtt korára maradandó. Nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!