Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lemosható tetoválást hány...

Lemosható tetoválást hány éves kortól engeded? Ma egy 3 éves gyereken láttam.

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
kisebbnek is engedném
2015. szept. 12. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Az enyém 3,5 éves, még sose volt tetkója, mondjuk igénye sincs rá. Tehát nincs mit engednem vagy nem engednem.

Feltételezem, ha olyan család lennénk ahol a gyerek ilyesmivel napi szinten találkozik, akkor engedném neki, hisz számomra is ez lenne a normális.

2015. szept. 12. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Hát a lányomnak volt anno.

Ezzel tanulta meg a bal és jobboldalt.

Most nyáron Csillámtetkót kapott, és úgy barnult hogy még most is látszik a szívecske.

A haját ha nem megy oviba, krepppapírral színezzük.

Sőt sminkelős csajos napot is tartunk.

Élvezi, szereti, ártani nem árt.

2015. szept. 12. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:

2,5 éves a lányom, én már akár most is tennék rá, ha kérné, de még nem találkozott ilyennel.

Viszont nekem nagyon tetszenek (bár mindenféle tetoválás tetszik :) :), úgyhogy vagy 1 év múlva majd veszek neki csillámtetováló készletet, ha fog neki tetszeni.

2015. szept. 12. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Az Én 3,5 évesemen is volt. Szerintem nincs abban semmi. Az Én gyerekkoromban is volt anno, és akkor sem volt belőle semmi probléma, és senkinek nem volt baja tőle.
2015. szept. 12. 14:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Hajat festeni és sminkelni egy 3 évest??? Ez komoly? Hát ehhez képest a lemosható tetko tényleg semmi.

Aztán majd csodálkozunk, mint a mai tinik szülei, hogy vajon mitől olyan az új generáció amilyen.

2015. szept. 12. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég durva túlzás hajfestésnek kikiáltani azt, hogy a kreppapír befogja a nedves hajat. A lemosható matricatetkótól se lesz ribi a gyerek, ahogy attól se, hogy havonta egyszer legálisan, felügyelet mellett magára kenheti az anyja sminkcuccait.
2015. szept. 12. 15:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A krepp papírral való színezés és a hajfestés között van különbség. Az enyém is szokta a száját szájfénnyel kikenni. A cipőmet felvenni, a melltartómat magára húzni :)

Szerintem nincs ezekben semmi rossz. Ettől nem lesz ribi egy gyerekből.

2015. szept. 12. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Ribi abból a lányból lesz kamaszként, akire tojnak a szülei és a figyelmet, szeretetet máshonnan szerzi be.

Ergo pont nem attól, hogy fodrászost-sminkest játszik az anyjával.

2015. szept. 12. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:

2,5 éves kisfiamra pár hete a húgom vigyázott, volt egy lekopos tetkója, és feltette a gyerekre.

Amikor megérkeztem nagy büszkén muatta, hogy milye van és menniyre menő. Én csak nevettem. 2 nap múlva lemostuk, azóta se kérte, eszébe se jut, de akkor jó móka volt.

A családban és ismerősi körben amúgy senkinek nincs tetoválása, nem is látott még ilyet, nem hiszem, hogy ezen fog múlni, hogy majd akar-e maradandót. Mi gyerekkorunkban folyton ilyeneket raktunk magukra tesóimmal, együkünknek sincs felnőtt korára maradandó. Nem ezen múlik.

2015. szept. 12. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!