Az ikreket egyszerre kell ráültetni a bilire, vagy külön-külön?
Figyelt kérdés
Mivel nem biztos, hogy egyszerre kell nekik.2015. szept. 5. 22:27
1/10 anonim válasza:
Természetesen csak azt kell ráültetni, amelyiknek kell.
4/10 anonim válasza:
Igen!!!!!!! Persze, egy bilire kell ültetni a két szerencsétlent!
5/10 anonim válasza:
júúúj :D
eddig ha az egyik éhes volt, a másik nem volt éhes akkor egyiknek se adtál enni vagy megtömted azt aki nem akart enni? :)
6/10 anonim válasza:
A gyerekvállalást is intelligenciához és alkalmassághoz kéne kötni.
7/10 anonim válasza:
Mondd, hogy csak viccelsz! Ha nem - akkor rém hüye vagy, és kezdetnek NEKED kéne tanulni ezt-azt a gy.nevelésről.
De egyáltalán, hogy gondoltad? Ráülteted A-t, és az ölébe B-t?
8/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszadót a kérdésem megválaszolásának tekintem!
Sok olyanról hallottam már, aki egyszerre szoktatta rá őket, nem értem miért kell kötekedni, tudtommal ez egy kérdés megosztó oldal.
2015. szept. 6. 08:54
9/10 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak, épp aktuális a szobatisztaság. Amelyik szól, az ül bilire, de gyakori, hogybha az egyik azt mondja, hogy kell, akkor a másiknak is kell gyorsan, így általában mind a kettő egyszerre ül bilin.
10/10 anonim válasza:
Igen, okvetlenül egyszerre, csak ha teheted, kettő bilit vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!