Akik nem engedték kissebb (2-3) éves korban felhúzatni dokival kisfiúk kukiján a bőrt, mikorra oldódott meg a dolog?
Több oldalon is olvasni már,hogy magától megoldódik a probléma 5-6-7 éves korra felesleges trauma nélkül.Akik így gondolkodtak mikorra oldódott meg a kukin a bőr feljövetele.csináltatok-e valamit pl:vmilyen természetes krém nem szteroidos.
Ha esetleg nem oldódott meg hány éves korban vitted végül el urológushoz/házi orvoshoz "felhúzatni" a letapadt bőrt???
3.5 évesen felhúzták(tépték). Utána egy kínlódás volt hetekig, mert nem engedte hátrahúzni, le kellett fogni.
Aztán szépen fel lehetett húzni. Minden este felhúzza megmossa, és most 4.5 évesen újra le van tapadva. Gondolom a feltépés miatt jól meg is sérültek a szövetek, úgyhogy borítékolom, hogy ebból műtét lesz.
A kórházba többet nem viszem, mert amit, és ahogy ott csinálták az sintérmunka volt. Nem részletezem, de az állatorvosunk is jobban odafigyel a kutyánkra.
Nagyon megbántam, hogy akkor elvittem a gyereksebészetre. Hagytam volna inkább a letapadást, és ha mégsem oldódik meg, akkor egy ambuláns beavatkozással egy sebesz megoldotta volna úgy, hogy talán még érzésteleníti is.
Gondolom ezzel nem segítettem, de jól nézd meg, hogy kihez viszed el a gyerekedet.
Nnnaaa pont ezért nem akarom megcsináltatni mert úgy járhatunk mint a 6-os válaszolóék!
Olyan sok mindenkitől hallom,hogy felrántás után is visszatapadhat sokszor és csak felesleges traumának van kitéve a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!