Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Felébresszem orrot szívni?...

Felébresszem orrot szívni? Nehéz nap a mai, baleset is, fognövekedés miatti gyulladás is, nyári melegben nemalvás, stb

Figyelt kérdés

este 6 kor végre elaludt vacsi után, amit szinte egésznapos nyűgösség előzött meg, de főleg a melegtől, mert a fogát kenem lidokainos géllel.

erre el is esik(ha fáradt rengeteget esik)felhorzsolódott a szája, be van dagadva hatalmasra, vérzett is. aloe verával befújva.

erre este 7-kor pánikszerűen felsír, nem lehetett megnyugtatni, így megint bekentem lidokainos géllel az ínyét, amit lehet rosszul tettem. ? és neki álltam borogatni a száját, amit ellenzett, szóval így abbahagytam, de annyira sírt, hogy már az ügyeleten gondolkodtam, hogy akár lehet törése van..

erre megnyugodott, igyorgott, csináltam neki az esti tápszerét, szépen elaludt :)

de egyfolytában szipog 4-6 másodpercenként!..

szóval keltsem, orrcsepp, porszíózás..aztán vagy visszaalszik, vagy nem?

2015. aug. 30. 21:12
 1/4 A kérdező kommentje:
15 hónapos
2015. aug. 30. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:

még mindig szipog..

baj, ha így alszik, vagy nem baj?

2015. aug. 30. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Az alap elv hogy alvó gyereket nem keltünk fel.

Hüppög vagy hallod hogy tele van az orra?

A lidokainos krémmel azért óvatosan!

2015. aug. 30. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:

szószerint szipogott, az orrán keresztül. valahogy minden belégzésnél.

rátettem a kezem a hátára és akkor éreztem, hogy nem folyamatos a levegővétele, hanem "megugrik" belégzésnél minden egyes alkalommal. (hasonló ahhoz amikor egy gyerek sírás után még "hüppög")

szóval ez már betette a kaput, kiszívtam az orrát, óvatos és gyors voltam amennyire tudtam, egyből, rögtön aludt vissza és már minden oké volt.

2015. aug. 31. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!