Felébresszem orrot szívni? Nehéz nap a mai, baleset is, fognövekedés miatti gyulladás is, nyári melegben nemalvás, stb
este 6 kor végre elaludt vacsi után, amit szinte egésznapos nyűgösség előzött meg, de főleg a melegtől, mert a fogát kenem lidokainos géllel.
erre el is esik(ha fáradt rengeteget esik)felhorzsolódott a szája, be van dagadva hatalmasra, vérzett is. aloe verával befújva.
erre este 7-kor pánikszerűen felsír, nem lehetett megnyugtatni, így megint bekentem lidokainos géllel az ínyét, amit lehet rosszul tettem. ? és neki álltam borogatni a száját, amit ellenzett, szóval így abbahagytam, de annyira sírt, hogy már az ügyeleten gondolkodtam, hogy akár lehet törése van..
erre megnyugodott, igyorgott, csináltam neki az esti tápszerét, szépen elaludt :)
de egyfolytában szipog 4-6 másodpercenként!..
szóval keltsem, orrcsepp, porszíózás..aztán vagy visszaalszik, vagy nem?
még mindig szipog..
baj, ha így alszik, vagy nem baj?
Az alap elv hogy alvó gyereket nem keltünk fel.
Hüppög vagy hallod hogy tele van az orra?
A lidokainos krémmel azért óvatosan!
szószerint szipogott, az orrán keresztül. valahogy minden belégzésnél.
rátettem a kezem a hátára és akkor éreztem, hogy nem folyamatos a levegővétele, hanem "megugrik" belégzésnél minden egyes alkalommal. (hasonló ahhoz amikor egy gyerek sírás után még "hüppög")
szóval ez már betette a kaput, kiszívtam az orrát, óvatos és gyors voltam amennyire tudtam, egyből, rögtön aludt vissza és már minden oké volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!