Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislányom nem tud...

2 éves kislányom nem tud motorozni. Ez baj?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
én 39 vagyok, de én sem tudok.
2010. márc. 11. 08:44
 2/10 A kérdező kommentje:
he-he
2010. márc. 11. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pojén vagy első, remélem jót röhögsz magadon....

Szia Kérdező! az én kislányom 22 hónapos, tehát majdnem 2 éves. Nemrég kapott motort, mert kisebb, mint az átlag, így is a kicsit kapta, mert a nagyról még nem ért volna le teli talppal a lába. Ráül, próbálja hajtani, kb. 4-5 métert sikerül menni vele, de tovább nem, megáll, leveszi a kezét a kormányról és várja, hogy levegyük. :) Fel sem száll, le sem száll. Lát más gyerekeket, ahogy motoroznak, én is próbálom magyarázni neki, de eddig sikertelenül. Szóval szerintem gyakoroljatok, aztán előbb-utóbb belejön. Mondjuk azt nem írtad, hogy mióta próbálgatja vagy hogy egyáltalán mennyire érdekli?

2010. márc. 11. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem baj, majd megtanul az én fiam sem tudott az elején de már tud, igaz még néha tolat a motorral. Nem esett le róla vagy nem ér le rendesen a lába?

14 hónapos kisfiú anyukája

2010. márc. 11. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 20 hónapos, kb 15 hónapos kora óta van neki a kisebbik fajta, de még csak most jutottunk el pár méterig, de azt se nagyon löki, hanem emelgeti maga alatt :) Lassan de belejön. Hetente 3-4 szer próbálkozunk van hogy csak pár percet, van hogy egy órát, de egyre ügyesebb.
2010. márc. 11. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én lányom már lassan 2,5 éves és még mindig nem tud,de őszintén megmondom,hogy igazán nem is mutat iránta nagy érdeklődést... :)Én már fel is adtam... :)
2010. márc. 11. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Az én lányom már másfél évesen motorozott. Előszőr, vagyis magától neki sem ment. Viszont egy 3 éves kislány megmutatta neki hogyan is működik és hogy lehet vele menni, forogni, buckákon átmenni. Tehát a kis törpém elleste a másik gyerektől, kb 1 hét kellett neki, mire szépen tudta utánozni a kiscsajt. Most 2 éves múlt, de úgy halad vele, hogy nem győzők utána szaladni, még a lakásba is be kell hozni minden nap, megmosom és bent is közlekedik vele, imádja. Tündéri rajta.

Tehát ha van idősebb gyerek ismerősötök, és szeretnéd, ha már motorozna és a kicsi is érdeklődik a motor után, akkor javaslom, párszor menjen vele a nagyobb gyerek, így rájön a fortélyja a kislányod is. Nálunk ez bevált.

2010. márc. 11. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
14 hónaposan már nagyon ment a motorozás. Nem tudom, hogy baj-e az ha nem tud motorozni. Esetleg véletlenül nem a nagyobb méretűt vetétek neki? Mert nagyon egyformák és alig lehet észre venni a különbséget a motorok mérete között. És a vastagabb kerekűvel a kislányomnak se megy a motorozás csak azzal a hagyományossal. A szép kivitelű, divatos kinézetűekkel ő a mai napig nem tud menni pedig már 8 hónapja nyúzuk a motort.Alig győzök utánna szaladni.
2010. márc. 11. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Az előző vagyok

És elfelejtettem írni azt, hogy minden rosszban van valami jó. Legalább nem teszi addig se tönkre a cipőit mert nekem pár hét alatt lemotorozza lyukasra a cipőt.

Próbáld az egyensúly erzékét javítani pl:hintázással.Mert a motorozáshoz nagy szükség van rá.

2010. márc. 11. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nagyon eleven, igazán aktív 2 éves fiam van, aki 9 hónapos kora óta jár, fut, rohan, de ő sem motorozik! Nem is tud motorozni, ugyanis rá sem hajlandó ülni a motorra. Pontosabban ráül egy pillanatra, de rájön, hogy ez nem neki való, és már pattan is le róla. Még életében nem volt az utcán kismotorral, ugyanis már az udvarunkon leugrik róla. Inkább gyalogol velem kilómétereket, de a motorozásra rá se szeret gondolni.
2010. márc. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!