Mennétek 4 éves gyerekkel az Állatkertek éjszakájára?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 11:14
1/9 anonim válasza:
Mit takar az éjszaka? Meddig? Mert nekem van egy 4éves lányom de nagyon maximum 10ig maradnék,mert addigra biztos hulla fáradt és akkor még hazamenni...
3/9 anonim válasza:
Viszitek a karotokban, ő szunyókál, ti nézitek az állatokat? Minek?
4/9 anonim válasza:
szerintem iszonyú tömeg lesz, egy átlagos 7végén is katasztrófa, nem hogy most!
valamelyik hétköznap menjetek nappal, akkor is élvezni fogja!
5/9 anonim válasza:
Igen. A párom állatgondozó, az ovis csoportok a kedvencei, mert őket minden érdekli, nagyon ügyesen kérdeznek, nem rosszalkodnak. Sokszor mondja, hogy ha rajta múlna, csak a 3-6 éves korosztályt engedné be.
6/9 anonim válasza:
Simán. Mondjuk az igaz hogy nagy tömeg van ilyenkor. Nekem anyukám gondozó, mi most megyünk mert különben nem tudna haza jönni és szólt hogy készüljünk az iszonyat tömegre, igaz az én gyerekem már 7 éves lesz, de 4 évesen is vittem volna ha arról van szó.
8/9 anonim válasza:
Mis is megyünk a szüleinkkel. Öcsém 7 éves,kisebbik öcsém 5 éves. Én 12 lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!