Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodába hosszu vagy rövid...

Óvodába hosszu vagy rövid szárú pizsamát visztek a gyereknek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 22. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk sem kell pizsi, csak vmi kényelmes váltóruha. Az elején mindig átöltöztek, de mar senki nem öltözik át, csak aki mondjuk összekoszolja a bentit.
2015. aug. 23. 08:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Kislányom nagyon izzadós, így rövid szárú és rövid ujjú pizsamát vittem be mindig.
2015. aug. 23. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kérnek pizsit. Ha kértek volna, akkor melegben rövidet, hidegben meleget vinnék.
2015. aug. 23. 16:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 23. 21:02
 15/15 anonim ***** válasza:

egy csoportba jártak a gyerekeim.

a fiam rettentő izzadékony, trikóban meg egy kisgatyában aludt mindig, zokni nélkül, és hiába vittem be neki rövid pizsit, át se vetették vele. inkább bekértek még egy trikót, hogy alvás után átvehesse a szárazat...

a lányom fázóska. nagyon. neki vittem be rövid alsó-felső és hosszú alsó-felső garnitúrát is. kora ősszel általában rövid póló-hosszú nadrágban aludt, később a trikóját magán hagyta és arra húzta a hosszú pizsipólót. ja, meg zokni, :O szerencsére nincs túlfűtve a csoportszoba. ja, és mivel érzékeny a veséje, mindig volt egy pléd a lepedője alatt, nehogy ezeken a hálós ágyakon alulról kapjon huzatot. tudom, hogy ez extrém, de ő így érezte magát komfortosan, mindig is több réteggel öltözködik, mint az átlag.

azt láttam a csoporttársaknál, hogy ovikezdéskor jellemzően még inkább rövidben alszanak, és pár hét múlva az időjárástól függően előkerülnek a hosszabb változatú, de vékony anyagú pizsik. A vastag anyagú szerintem nem jó, mert azért elég rendesen szoktak fűteni.

2015. aug. 24. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!