Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korában "költöztet...

Mennyi idős korában "költöztettétek ki" a gyereketeket a rácsos ágyból? Miért pont akkor? Mikor van az, hogy már túl idős ahhoz, hogy rácsos ágyban aludjon?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 10:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Már jónéhány hónapja tudott járni, amikor kb 1,5 évesen kibontottam 4 lécet a rácsos ágyból, hogy ki tudjon szállni ő is önállóan belőle, de az illúzió, hogy nem eshet ki az ágyból, meglegyen. Aztán bő fél év múlva annyit nőtt, hogy a fejét a felső léctartóba be-be-verte, ezért lebontottam a rácsozatot. Ekkor egy szivacsmatracot tettem mellé, mert gyakran lepottyant alvás közben. De nem ébredt fel, a földön aludt tovább...
2015. aug. 6. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Kétéves kora körül. Az ok: szétugrálta :D Úgy voltam vele, hogy most már nincs értelme újat venni. Egy ideig az ágy matracán aludt, a földön, kb. egy hónapig, aztán csináltattunk hozzá nagyon alacsony gyerekágyat, kb. kétcentis lábakkal.
2015. aug. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!