Mit vegyek 2 évesem szülinapjára? Ötletem sincs.
Sziasztok! Szeptemberben lesz 2 èves a fiam. Sajnos nem tudom, mit is vehetnèk neki. Az az igazság, hogy 3 lányom van, a lányos játèkokban vagyok otthon. A fiatalúr nagy nagy fejtörèst okoz nekem.
Elsősorbab bentre való, a gondolkodását, ès az egyedül játszásra való kèpessègèt szeretnèm megcèlozni.
Kisegítenètek pár ötlettel?
Jöhetnek olcsóbb ès drágább játèkok is, mert többet szeretnèk neki.
Köszi, ha segítetek!
En ezt is imadtam kiskoromban:
Meg a sima fa epitokockat. Vagy ha ez nem eleg 21. szazadi mar, akkor Lego Duplo. Jo kis cuccok vannak.
Plèdet? Nem igazán ilyesmire gondoltam.
A másik kèt válaszoló nagyon beletalált, ezek szuper ötletek. Köszönöm.
Az én 2 évesem a két darabos kirakókat szereti. A Djeco márkát imádja, mint pl. ez:
2 éves lassan gyurmázni is elkezdhet,a legegyszerűbb pár száz Ft-os sima gyurmakészlet tökéletes.
Duploja van már? Azt is imádja az enyém.
Vagy fa vonat szett? Van egyszerűbb is kicsiknek, nagy darabokkal.
Duplo van rengeteg, most találtam elemes mozdonyokat meg sínt hozzá, meg egy rakat thomas mozdonyt a szekrènyt tetejèn, meg katonákat, katonai járművet, de fogalmam sincs honnan van. De ezek nem èrdeklik, ő az a rombolós, dühöngős fajta. Könyvek vannak, nekivalók. A kirakót meg megeszi, akár műanyag, akár fa, zavarja, hogy asszimetrikusak. Ő nagyon tisztaságmániás. Szóval takarítò kocsit biztos kap.
De most találtam óriás kukás autót, 50kg-ig terhelhető, szóval ütheti, dobálhatja, ráülhet. Ez a dömperről jutott eszembe. Csak ő a kukásokat imádja.
De gondolkozom ezen a kèt darabos kirakón. Tetszik. Ha meg mègsem jön be, elrakom kèsőbbre.
Nagyon jó ötleteket adtatok!
Èn is ès a kisfiam is hálásak vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!