3,5 évesnek milyen pedálos járgányt ajánlanátok? Akár lakásban, akár utcára?
Ennyi idősen az én fiam már simán pótkerekes biciklivel biciklizett, 4 és fél éves kora óta pedig pótkerék nélkül bicajozik.
Szóval ez is lehetőség, hogy vesztek neki egy bicajt.
Vagy van még a fiamnak pedálos traktorja is, bár azt már ritkán használja.
akkor úgy látom a bicaj a befutó :)
Azért nem gondoltam arra, mert mire már két kerékkel tudna menni vele, lehet nagyobb méretet kell venni, amúgy is magas gyerkőc :) És a bicaj drágább, mint valami műanyag játék.
(Én ilyen korban még nem vettem semmit).
Egyébként tényleg bicikli, de ha nem akarod, láttam már játékboltban pedálos terepjárót és Lamborghinit is.
"vagy milyen időközönként kell bicajt cserélni, nem nagyon értek ehhez a méretezéshez"
A kisfiam 12-es bicajt kapott először, kormányát, ülését lehet állítani a biciklinek, 5 éves lesz és még jó lenne neki a 12-es is (112 cm magas), viszont most már 16-os bicaja van neki. Azért nem kell minden évben bicajt venni.
A 14-es bicaj pl. szerintem nektek simán jó lenne és még jó lenne az jövőre is.
Eleinte úgyis a kisebb bicaj a legjobb, amiről simán leér a lába, amíg nem tud menni pótkerék nélkül.
fiam 3. szülinapjára kapott 16os bicajt. magas, 113cm volt akkor, picit nagy volt neki, de simán tudta tekerni 2 keréken, percek alatt megtanult, nem pótkerekeztünk soha :)
most 6 éves, 125cm, még mindig ez a biciklije van, igaz fel van emelve az ülés és a kormány is, de szerintem jövőre is jó lesz, mert most felemelve is csak a lábujja ér le :) jövőre majd gondolom telitalppal tudja letenni a lábát, aztán majd 20ast kap 2 év múlva gondolom :)
nekünk elég nagy a lakásunk, de én nem engedem neki a lakásban való járgányozást, 2 évesen tettük el a motort, akkor jött a roller, azt már csak kint használta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!