Vennétek kisfiúnak játék konyhát?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon örülne neki, de férjem szerint csak lányoknak szoktak venni, mert nem való fiúnak.2015. júl. 21. 09:29
11/16 anonim válasza:
Kislányként én is imádtam a matchboxokat és a kinyithatós ajtójú játékautókat, a dömpert. És felnőtt fejjel még vezetni sem tudok, tipikus nő lettem, aki borzasztó rosszul vezetne. Volt egy fiú barátom aki pedig babázott, és normális pasi lett belőle mégis. Bár én most már inkább csak készségfejlesztő játékokat vennék a gyerekeimnek, aminek tényleg van haszna rá nézve, tanul, fejlődik tőle. Kirakósokat, vetélkedőset, ügyességi játékokat.
12/16 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is van. Nagyon szereti. Látja, hogy főzök és ő is utánozza. Szeretném, ha felnőttként is elboldogulna a konyhában és néhány könnyebb ételt meg is tudna majd főzni. A férjem is szokott főzni.
13/16 anonim válasza:
Az én kisfiam a lányai mután örökölte a konyhát, nagyon szeret vele játszani, mostanra megkopott és kikerült a homokozó mellé, ott főzi a homoklevest :) Szerintem nyugodtan vegyetek, az oviban is lesz és nem fogja elküldeni az óvó néni, ha oda merne menni ;)
14/16 anonim válasza:
Igen vennék, sőt, leginkább készítenék vele együtt. Egy-két nagy kartondoboz, ragasztó, néhány otthoni, használaton kívüli dolog (edény, régi cd vagy bakelit a főzőlapnak,), egy kis festék, meg kreativitás és már kész is van. Neten találsz egy csomó ötletet.
Már alig várom, hogy együtt alkothassunk, pedig még meg sem született a fiam :)
15/16 anonim válasza:
Vennék. Lányaimnak a férjem készítette, a fiunk is szokott néha játszani vele, 6 éves.
16/16 anonim válasza:
Persze!!! Hisz a legjobb szakácsok is férfiak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!