Gyermekfelügyelettel kapcsolatos kérdéseim vannak: mikortól, kire, mennyi időre, mennyiért, stb?
Hány éves kortól hagynád bébiszitterre a gyermeked?
Milyen elvárásaid lennének a bébiszitterrel szemben?
Hogyan ismerkedtetnéd össze a gyermekeddel, mit figyelnél?
Mennyi a reális ár órabérben?
Minden személyes tapasztalatot szívesen olvasnék!
Egy időben kiegészítő keresetként bébiszitterkedtem. Tágabb ismeretségi körben illetve közvetítőn keresztül, ami szerintem mindkét félnek jobb, hiszen a közvetítő, főleg ha nála végezte a tanfolyamot a bébiszitter akkor jobban ismeri. A legtöbb megbízónak ez elég is volt, az ajánlásokat általában már el se olvasták.
4 hónapos volt a legkisebb akire vigyáznom kellett. Délutáni alvás idején anyuka néhány órát bevásárolt, barátnőzött, kikapcsolódott. Pelenkázáson, etetésen, játékon kívül mást nem kellett csinálnom.
Én diplomás ápoló szakra jártam fősulira, mikor babysitterkedtem. A neten sok hirdetés van, mint babysotterek, mind anyukák részéről. A legkisebb nálam fél éves volt, szintén csak pár órára kellett rá vigyázni. A legjobb, ha elhívod a kiszemeltet hozzátok pár órára, hogy vigyázzon a gyerköcre pl. amíg főzöl vagy magaddal foglalkozol. Így végülis te is ott vagy, meg tudsz mindent figyelni.
A reális ár manapság kisebb városban 7-800ft/óra, nagyvárosban akár 1000ft/óra is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!