Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermekfelügyelettel kapcsolat...

Gyermekfelügyelettel kapcsolatos kérdéseim vannak: mikortól, kire, mennyi időre, mennyiért, stb?

Figyelt kérdés

Hány éves kortól hagynád bébiszitterre a gyermeked?

Milyen elvárásaid lennének a bébiszitterrel szemben?

Hogyan ismerkedtetnéd össze a gyermekeddel, mit figyelnél?

Mennyi a reális ár órabérben?

Minden személyes tapasztalatot szívesen olvasnék!

2015. júl. 14. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy időben kiegészítő keresetként bébiszitterkedtem. Tágabb ismeretségi körben illetve közvetítőn keresztül, ami szerintem mindkét félnek jobb, hiszen a közvetítő, főleg ha nála végezte a tanfolyamot a bébiszitter akkor jobban ismeri. A legtöbb megbízónak ez elég is volt, az ajánlásokat általában már el se olvasták.

4 hónapos volt a legkisebb akire vigyáznom kellett. Délutáni alvás idején anyuka néhány órát bevásárolt, barátnőzött, kikapcsolódott. Pelenkázáson, etetésen, játékon kívül mást nem kellett csinálnom.

2015. júl. 14. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
a gyerkőc személyiségétől függően 1,5-2 éves korban. előtte kizárólag csak nyagyi, rokon, közeli ismerős jöhet szóba. Nekem előny lenne ha van pedagógiai végzettsége. Vagy pedig egy idősebb hölgyet választanék, de mindenképp előny ha van saját gyerkőc. Az egyetem mellett gyerekfelügyeletet vállaló csitri lányka tuti szóba sem jöhet. Saját házunkba hívnám játszani, és azt figyelném, hogy mennyire rezonálnak egymásra a gyerkőccel, illetve hogy reagál különböző helyzetekre. Órabér soktényezős 500-2000 Ft között.
2015. júl. 14. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Az illető személyiségétől függ. Számít, van-e tapasztalata gyerekekkel. Ismerős lány néhányszor vigyázott a 4 (!) kisgyerekünkre. Rend volt, teljesen megbízható volt a lány, a gyerekek is szerették. Diák volt a leányzó, igaz, 4 kisebb tesója is van.
2015. júl. 14. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én diplomás ápoló szakra jártam fősulira, mikor babysitterkedtem. A neten sok hirdetés van, mint babysotterek, mind anyukák részéről. A legkisebb nálam fél éves volt, szintén csak pár órára kellett rá vigyázni. A legjobb, ha elhívod a kiszemeltet hozzátok pár órára, hogy vigyázzon a gyerköcre pl. amíg főzöl vagy magaddal foglalkozol. Így végülis te is ott vagy, meg tudsz mindent figyelni.

A reális ár manapság kisebb városban 7-800ft/óra, nagyvárosban akár 1000ft/óra is lehet.

2015. júl. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!