Le fog erről magától szokni a lányom?
Kislányom 15 hónapos. Az a problémám vele, hogy túl közvetlen a kisgyerekekkel. Mióta játszótérre járunk, egyszerűen nem tud betelni vele. Elég kicsi játszóterünk van a ház mögött, egyszerre max 5-6 kisgyerek szokott ott lenni. A lányom ahogy valaki belép a játszótér kapuján, neki azonnal oda kell mennie (illetve még vezetem, mert egyedül nem megy csak ha fogom a kezét). Szóval azonnal odamegy, mosolyog meg akarja fogni a másikat. Én úgy látom viszont, hogy a többi kisgyerek nem nagyon vágyik még annyira a gyerektársaságra. Utána minden kisgyerek szépen eljátszik magában vagy a szüleivel, az én lányomnak mindenkit végig kell járni és egyfolytában játékot kezdeményez. Nyújtja a labdát, a homokozóeszközeit, mindent. A többiek viszont az esetek többségében csak értetlenül néznek rá, vagy játszanak mintha mi se történt volna. Fog ez nála változni? Majd ha kicsit nagyobb lesz, ellesz egyedül is a játszón? Három oka van, hogy szeretném ha változna:
- szegény sajnálom, hogy nem kapja vissza azt az örömöt amivel ő közelít másokhoz
- olyan ciki tök ismeretlen emberekhez rögtön odaállni, mintha lerohantuk volna őket
- félek hogy az életben nagyon sok csalódás fogja érni, ha ennyire barátkozós lesz. Ráadásul ma a csúszdán meg akart szeretni egy kisfiút aki elnyomta magától és le akarta tolni a csúszdáról, a kezeit lefeszegette. De a lányom még ezek után is menni akart oda hozzá.
Ugye pár hónap múlva elmúlik ez nála? Már egy éves kora óta ezt csinálja. Kicsit kezd sok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!