Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igénybe vennétek az étkezési...

Igénybe vennétek az étkezési támogatást akkor is, ha lenne rá lehetőség, de nem lennétek teljesen rászorulva?

Figyelt kérdés
én gyes-en vagyok,a férjem pedig jóval minimálbér alá van bejelentve-mert ez igy kedvező a cégnek-,de többet hoz haza.2gyermeket nevelünk,igy megkapnánk a kedvezményt-papirforma szerint,még ,ha nem is szorulnánk rá.kérnétek ilyen esetben? mástól veszik el ezt,vagy egy keretből gazdálkodnak?
2015. júl. 7. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Úgy,hogy 8 órás helyett 4 vagy 6 órában van bejelentve.Az én férjem is így van.Ha nem tetszik,ezer akad a helyére.
2015. júl. 8. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de te nem veszed észre, hogy gáz, amit csináltok? Ez egyszerűen csalás. Legyen már benned gerinc! Rengetegen tényleg nehezen jönnek ki a fizetésükből, de kicsit több a bevételük, mint amennyire járna a támogatás, így ők teljes áron kifizetik az étkezés díját, neked meg a kedves férjed jóval kevesebbre van bejelentve, mint amit hazavisz, aztán még ezen is nyerészkedtek. Gratulálok!

Lehet itt jönni a politikusokkal, csak aki ezt megcsinálja, az pont, hogy ne pofázzon, mert semmivel sem különb.

2015. júl. 8. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Így ahogy az utolsó írja!!!!
2015. júl. 8. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Hmm de sok a becsületes ember...a való életben meg sehol sincs. Mindenki csak egy névtelen oldalon ilyen. :)

Kérdező, úgyse az alapján fogsz dönteni amit itt írnak. Ha lehetőséged van rá h ingyen étkezzen akkor legyen úgy. És ne is legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Nyugodtan le lehet pontozni, az aztán a becsületesség.

2015. júl. 8. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
utolsó, azért mert te nem becsületes emberek között élsz még ne általánosíts, vannak azért szerencsére szép számmal.
2015. júl. 8. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem venném igénybe. 3 gyerekem van, félárat fizetek, holott nem dúskálunk.
2015. júl. 8. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Én igénybe. Nem más elől veszed el a helyet, jobban mondva az ételt. Annyi adót meg minden sz-rt leszednek az emberről, arról is a kormány tehet, hogy a bejelentésekkel így kell játszani a munkaadóknak, hogy nyereségesek lehessenek.

Természetesen, ha meg lenne adva, hogy 50 gyerek kap és kész/ intézmény, akkor nem élnék vele, de itt mindenki megkapja, aki rászoruló

2015. júl. 8. 20:14
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat-még én is átgondolom
2015. júl. 9. 13:48
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
Ezeket a befizetett adobol kapjak, adot meg fizettetek gondolom, igy en igenybe vennem, nem mastol veszed el.,
2016. jún. 9. 10:21
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért kíváncsi lennék, az ilyen szülők milyen erkölcsi értékeket adnak át a gyerekeiknek. Mert ugye, aki nem rászoruló, és igénybe veszi, az már alapból nem várhatja el majd a gyerekétől hogy ne lopjon és ne hazudjon, hisz a kedves szülei is ugyan ezt teszik.
2016. jún. 9. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!