Hol lehet viszonylag olcsón legót venni?
Figyelt kérdés
Vas megye.2010. márc. 3. 19:07
1/4 anonim válasza:
Ez egy buta kérdés volt.nézd a tesco meg ilyen hirdetéseit és néha akcióznak. amúgy nagyrészt mindenhol ugyan annyi az ugyan olyan típusu lego.
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg az előttem szóló válasza volt egy buta válasz... Ugyanis vannak olyan üzletek ahol időnként féláron (!) vannak a legok! Ilyen például a Müller áruház, bár azt nem tudom, hogy Vas megyében működik-e ilyen. Mi így, féláron, vagy nagyon akciósan vettük a gyerek összes legoját. Egyébként meg ettől eltekintve is hatalmas különbségek vannak, van ahol ugyanaz a termék 18.000, a másik helyen pedig 26.900.
3/4 anonim válasza:
Szia. Teszveszen vannak eladók, kik kilóra adják a legót, igaz használtan.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a www.toystore.hu oldalon a legolcsóbbak, vagy a www.legomarkabolt.hu -n. Ott is gyakran vannak akciók. Én a Müllernél nem tapasztaltam, hogy olcsóbb lenne, mint máshol. Sőt! Sokszor még akciósan is drágább mint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!