Leírnátok, milyen napirend van nálatok?
Egy helyen, egy szobában dolgozunk a férjemmel.
Együtt kelünk, elrendezzük magunkat, utána én megszoptatom a 13 hónapos kislányunkat, addig a férjem reggelit készít és az 5 éves kisfinknak segít mosakodni, öltözni (mondjuk inkább csak felügyeli, hogy jól csinálja). Együtt reggelizünk és megyünk a mamihoz, ő vigyáz napközben a kislányunkra. Onnan irány az oviba, majd dolgozni.
Munka után oviba, majd mamihoz és haza megyünk. Messze lakunk kocsival is, így míg vacsit készítek, férjem foglalkozik a gyerekekkel, közös vacsi, fürdés, én szoptatok, férjem mesét olvas. Ha alszanak a kicsik, rom eltakarítás és mi is megyünk aludni.
Semmi magán vagy kettesben töltött időnk nincs, ami nekem hiányzik. Ti hogy csináljátok?
Köszönöm a választ.
Leginkább hasonló helyzetű, egy helyen dolgozó és 2-3 gyerekes családok tanácsa lenne elsődleges, de szívesen olvasok mindenkiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!