Hogy vegyem le a három és fél éves lányom, hogy éjjel próbáljon meg nem bepisilni vagy szóljon?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 14:15
1/8 anonim válasza:
Szerintem lefekves elott pisiltesd meg es ejjel egyszer ebreszd fel.
2/8 A kérdező kommentje:
A lefekvést követően kb. mikor érdemes felébreszteni?
Ez tényleg beválik? Egy idő után majd nem kell már kelteni, felébred magától?
Azt nem akarom, hogy este ne igyon, mert az hülyeség sztem.
2010. márc. 2. 17:59
3/8 A kérdező kommentje:
Írnátok még, kinek mi vált be???
2010. márc. 2. 17:59
4/8 anonim válasza:
az öcsém nagyon sokáig bepisilt.még általános iskolás korába is.akkor arra fogták h lelki problémája van.ezt nem tudtuk kideríteni,h igaz e.egyszer csak elhagyta.addig is gumilepedőt tett anyu a lepedője alá,hogy a matrac ne menjen szét.
de most az jutott eszembe,hogy nem lehet hogy valamitől megilyedt,és azért pisil be éjjel.nem tudom h a lányod sötétbe alszik e vagy sem,mert vannak gyerekek akik nem szeretnek sötétbe lenni,és esetleg az lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
3 és fél éves, éjjelre még nem szobatiszta, nappal már teljesen az.
2010. márc. 2. 20:47
6/8 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy azt írtam a kérdésben, hogy hogy vegyem le...hogy vegyem rá...:-)
2010. márc. 2. 20:48
7/8 anonim válasza:
Kisfiam 3 éves és 10 hónapos.Még a mai napig bepisil éjjel egy-egy alkalommal.Hiába kérdezem meg tőle hajnalban,h. lesz-e pisi,a válasz u.az:nem.De reggel néha pisisen ébred.Egy érdekes tapasztalat nálam:mióta a hideg téli napok alatt újra meleg hálózsákot adok rá,nem pisil be!!!Pedig ugye nyáron és ősszel már rendes pizsiben aludt.Lehet,hogy fázik éjszaka? 21 fokos a szobája kb.De lerúgja a takarót.Szóval én sem jöttem rá 100%-ig mi a trükk az egészben.Csak reménykedem,h. megoldódik ez is idővel,kinél előbb,kinél később.Egyébként életkorát tekintve ilyenkor még normális az éjszakai bepisilés.
8/8 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy van ágytisztaság és szobatisztaság.A szobatisztaság az amikor nappal nem pisil be. Az ágytisztaság az, ha éjszaka se. Van olyan gyerek aki 6 évesen is bepisil este. Érés kérdése. Úgy tudom, hogy nem nagyon lehet sürgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!