Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden nap főztök levest a...

Minden nap főztök levest a gyermek miatt?

Figyelt kérdés
1 éves a lánykám, aki nagyon kis étvágyú. A férjem nem rajong a levesekért, max heti egyszer hajlandó enni. Én ugyan szeretem, de kettőnknek eléggé gazdaságtalan levest főzni. Anyósom viszont állandóan ezzel nyaggat, hogy levest minden nap kell főzni a gyerkőcnek. Tudtok esetleg valami jó praktikát?
2010. márc. 2. 14:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jó ha van, de nem kell minden nap! Én sem főzök minden nap! Sőt a lányom szinte csak a húslevest eszi meg. Mi sem eszünk nagyon más levest, én néha a paradicsomlevest, férjem nem szereti a többi levest. Egyébként ha kis étvágyú, akkor nem is túl jó a leves, mert eltelíti, viszont tápanyag nincs benne sok. Néha azért főzz neki külön akár kis zöldséglevest, az tényleg nem nagy kunszt. De amit anyósod mond, az hülyeség szerintem.
2010. márc. 2. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!