Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6. szülinapra kislánynak...

6. szülinapra kislánynak milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Valami szimbólikus dologra gondolok, nem nagyon szoktunk ajándékozni, csak, hogy mosolyt csaljak az unokahúgom arcára. :)
2015. jún. 25. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt annyi szép dolgot lehet találni :)

www.meska.hu

2015. jún. 25. 22:33
 2/8 anonim válasza:
Egy Barbie-nak vagy egy kis plüss állatkának biztos örülne. :)
2015. jún. 25. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy jó társasjátékot
2015. jún. 25. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is egy Barbiera gondoltam, illetve ha kipuhatolod, hogy van-e valami, ami nagyon kedvenc mostanában: Pl.d a Violetta és a Jégvarázs most nagyon mennek, és szinte minden boltban lehet valami ilyenekkel ellátott valamit kapni.( akár papírboltban is lehet pld. írószerkészletet, én láttam.) Ha iskolás lesz, akkor lehet venni pld. tolltartót, és az ilyen picilányok a színesceruzáknak, zsírkrétáknak is örülnek. Jó ötletnek tűnik egy aszfaltkrétacsomag is (amivel betonra rajzolnak) csak amiatt mondom, mert írtad, hogy jelképes ajándékot vennél, ezek nem kerülnek sokba. Illetve mégegy: A Moyra most kidobott egy gyerek körömlakk kollekciót, egy csomó színben. esetleg ha tudod, hogy az anyukája nem szólna érte (valami világosabb rózsaszín szín mondjuk) akkor ezzel kilóra meglehet venni a kislányokat. Erős dörzsölés hatására vízzel lejön, gyerekbarát összetevői vannak.Jaa és a póniknak minden mennyiségben örülnek ezek a kis lurkók, illetve lehet olyan filcet kapni, ami lemosható, sőt lehet olyan táskát kapni, amit ki lehet színezni a hozzáadott színes filcekkel.A gyurma jutott még eszembe, vagy egy frankó homokozókészlet nyárra, esetleg egy jó mesekönyv, vagy ugrálókötél,labda. :)))
2015. jún. 25. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Óh már megint én vagyok. Ami most nagyon megy, az a gumikarkötő készlet, amibhez adnak gumikat és karkötőt lehet belőle fonni. A játékboltokban lehet kapni gyerkeknek való furulyát is, illetve én nagyon örültem volna egy pár üvegfestéknek is ( lehet előre elkészített,kikontúrozott formákat venni, amit csak üvegfestékkel kell kiszínezni) persze csak ha kretív a kisasszony.
2015. jún. 25. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Plüssállatkás tolltartó,kis plüss,szívecskés vagy állatkás párna.
2015. jún. 25. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:

sztem anyukájával egyeztess, de mondok én is pár ötletet, ami most menő és még nem írták:

csillámtetkó vagy zselés tetkótoll készlet

csajos gyerekkölni, aktuális kedvenccel díszítve

ha szeret matatizni akkor kifesthető kistáska, persely

"igazi" csajos pénztárca

körömerősítő fénylakk (gyógyszertárban szokott lenni, gyógynövényes, gyerekeknek is lehet használni)

összecsukható kis tükör, vagy hajkefe

"szájfény" - színezett szőlőzsír...

ha szeretsz kézműveskedni akkor meg szinte végtelen variációs lehetőségből válogathatsz... pl dekorgumiból csinálni valami kedvencét falidísznek, vagy hűtőmágnesnek, vagy ha sulis lesz veszel mágneses vagy parafa táblát jópofa korongokkal/felszúrókkal és kidekorálod, gyárthatsz neki névre szóló iratrendezőt/cerkatartót stb az íróasztalára

igazából ha van valami kedvenc mesehőse, akkor annak bármilyen formában örülni fog, a mininotesztől kezdve a párnahuzaton át a pici kis nyomdákon vagy uzsidobozon át, mindennek. határ a csillagos ég

2015. jún. 25. 23:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ötleteket! Ma neki vágok egy beszerző útnak, ugyanis 2 unokahúgom van, 1 nap eltéréssel születtek, és teljesen más érdekli őket. :) (nem testvérek)
2015. jún. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!