4 éves gyermekednek milyen ágya van?
Figyelt kérdés
Költözés elött állunk,gondoltam akkor már neki is új bútort veszünk. Most az a tipikus mese vagy állat mintás huzatú leesésgátlós ágya van,de már nem a legszebb állapotban ( használtan kaptuk) szobatiszta már éjjelre is . Linkelnétek képet,hog a ti 4 évesteknek milyen van?előre is köszi :)2015. jún. 21. 19:53
2/5 anonim válasza:
Képet nem tudok mutatni, de tök egyszerű ágy, olyan, ami jó lesz neki majd kamaszkorában is.
3/5 anonim válasza:
Pont 4 éves a fiam. Év elején vettük le a rácsokat. Azóta is abban az ágyban alszik. 70×140es, de most akarunk majd úja ágyat neki. Valszeg egy 140 vagy 160×200as francia ágyat kap.
4/5 anonim válasza:
Az enyém ősszel lesz 4 éves, rács nélküli 140X70-es ágya van még. A lányomnak kb. 5 évesen vettünk új ágyat, 90X200-as, rendes felnőtt ágy (Ikea, fémvázas). De ha most költöznék, megvenném az újat én is már most. Szerintem megveheted neki nyugodtan a végleges méretet.
5/5 anonim válasza:
Egy sima csajos kárpitozott 100x200as ágyikó.
Azért ekkora, mert előtt 80x160as volt, de néha én is odadőlők, ìgy kényelmesebb.
De már az kicsi is volt, főleg széltébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!