3 éves kisfiamnak herpesz van a száján. Mit tegyek vele? Valami természetes megoldást írnátok nekem? Bekenhetem herpesz elleni krémmel? Félek hogy azt lenyalja vagy nem is engedi bekenni.
Homeopátiás szerekkel is segíthetsz, nekem nagyon bevált! Innen ki tudod választani a megfelelő szert a tünetek alapján:"Gyors segítség, ha a herpesz megint rosszkor jön:
Borax 9 CH
Amikor a száj feszül, viszket, de hólyagok még nem jelentek meg. Sokszor megakadályozza a bőrtünetek kialakulását.
Natrium muriaticum 9 CH
Csoportokban elhelyezkedő apró, fehér hólyagok, az ajak száraz, gyakran repedezett. Tengeri nyaralásnál rendszeresen megjelenő herpeszek egyik fő szere.
Rhus toxicodendron 15 CH
Kezdetben világos folyadékot tartalmazó, később gennyes apró hólyagok. Égő, viszkető érzés.
Lázas állapotokat kísérő herpesz.
Cantharis 9 CH
A herpesz égés vagy forrázás hólyagjaira hasonló. Égő fájdalom.
A szereket napi 3-4 alkalommal szedjük (5 golyó kevés vízben feloldva vagy elszopogatva), 5 napon keresztül. Fontos, hogy előtte, utána fél órával ne egyen, igyon és ne használjon mentolos fogkrémet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!