Árthat neki ennyi?

Figyelt kérdés

Férjemet ma nagyon megsüthette a nap. Este ivott egy sört, az egy éves gyerek meredten nézte és nyafogott, hogy ő is kér.

Beledugta az ujját és megnyalatta az ujjbegyét. Fintorgás, fújnemkell. Kérdés, hogy ennyi sörtől lehet valami baja? Figyeljek rajta valamit? Vagy így nem kerülhetett értékelhető alkoholmennyiség a szervezetébe?

2015. jún. 15. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ugye ez kamu? Senki nem lehet ilyen agyatlan...szerintem alkoholmérgezést kapott, tuti biztos...
2015. jún. 15. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te sem hiszed, hogy ettől baja lesz.

Mi baja lenne?

Alkoholmérgezés? Az nem itt kezdődik. :)

Nyugi, ki tudja még mit nyal meg, amit észre sem veszel, és lehet az jobban árt...

Régen a pálinkás kenyér...az árthatott, de egy nyalintástól nem lesz baja.

2015. jún. 15. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, nem ihat, nem is kóstolhat alkoholt gyermek semmilyen mnnyiségben.

de ettől függetlenül eléggé gyakori szokás inkább vidéki kisebb falukban, hogy a gyereknek kínálják az alkoholt, de eddig nem hallottam, hogy bármi következménye lett volna.

max halálesetekről tudok, amikor versenyeznek a gyerekek hogy rövidet megtud e inni valamelyikük.

2015. jún. 15. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj már -.-
2015. jún. 15. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ezt te sem gondolod komolyan??

Szerinted mennyi sör maradt az ujjbegyén?

Semmi baja nem lesz!

2015. jún. 15. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, figyelj oda... magadra, mert ez már túlaggódás!
2015. jún. 15. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal vidd gyomormosásra. Nevetséges vagy, kérdező, de komolyan.
2015. jún. 15. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
vagy alkoholmergezest kap ,ha megusszatok akkor is nagyot nott az esely a kesobbi alkoholizmusara.sajnalom ,rettenetesen felelotlen vagy.soros ujjbegy?!ezzel most 0,0000000001% alkohol is juthatott a szervezetebe akar.
2015. jún. 15. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!