Májusban lesz 2 éves a fiam, és még csak 9kg, és 80 cm.2500gr-al született és 47 cm. Más is van hasonló adatokkal?
Igen, mindenféleképpen menjetek el orvoshoz. Nem feltétlenül betegség.
Ha úgy veszed észre, hogy a feje az átlagosnál nagyobb, akkor "liliputi" emberke, de ha arányos, akkor kisnövésű.
Szénhidrátot neki:-))
Tészta, kenyér, zsemle péksütemény.
Lányom 20 hós, 10 kg és 81 cm, de szerintem semmi baj nincs vele. Nem sokkal kisebb, mint a te babád. Én is 158 vagyok, férjem is "csak"174, ő sem lehet hatalmas...
Ha egészséges, no probléma. Sok levegő!
Utolsó vagyok, a penészvirágon nehogy megsértődj, nem úgy értettem, hogy a kisfiad az lenne!!! Csak eszembe jutott egy ismerős, aki szintén aprócska termetű volt, folyton óvták még a széltől is, aztán nagyobb korában is rossz volt ránézni, visszahúzódó volt, sápadt, vékony, magánakvaló... mindezt azért, mert kicsinek agyonbabusgatták.
Ellenpéldaként meg ott van a lányom ovis csoportjában egy kisfiú, picike, kb. fele akkora minta lányom, viszont majd kicsattan az energiától, pörög ezerrel, és folyton vigyorog. Szóval tényleg nem a méret a lényeg, kívánom, hogy a Te kisfiad is olyan legyen majd ovis korára, mint ez utóbbi kis manó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!