Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5-5 éves gyerekeitek futkáro...

1,5-5 éves gyerekeitek futkároznak a lakásba, házba?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hogyne, nem győzök rájuk szólni, mert társasban lakunk.

mindig kergetőznek

3 és 5 évesek

2010. febr. 26. 19:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Nálunk meg sokszor nekifut az ajtófélfának, radiátornak, szekrénynek. :(
2010. febr. 26. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Hány éves? Olyan kicsi a tér vagy miért? Az én fiam 2 múlt de egyfolytában rohangál fel alá, csak akkor megy neki valaminek ha pl. mással foglalkozik közben (macit szorongat és magyaráz neki stb.) és fáradt is már.

Egyébként nem fut neki már semminek, ha valami váratlanul "szembejön" pl. kutyánk vagy másik gyerek, akkor nagyon gyorsan módosít az irányon és nem megy neki!

2010. febr. 26. 20:00
 4/11 A kérdező kommentje:
20 hónapos. Azért megy neki, mert nagyon gyorsan rohan és közben visít és nézi, hogy utolérjük-e. Pedig, nem kergetjük, csak vagy játszik, vagy menekül a pelusozás elől, amit utál.
2010. febr. 26. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Rengeteget. 22 hónapos fiú. Csak az a baj, hogy sokszor ész nélkül rohan és ilyenkor ő is nekirohan ennek-annak, mert bolondozik, hátratartja a fejét, becsukja a szemét is.
2010. febr. 26. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
off bocsi, nem bírtam ki, akkorát nevettem a kérdező babóján :D:D::D hahahahhaaa, de aranyos, egyemmeg :):):):)
2010. febr. 26. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:

A második vagyok, jaaaa akkor nem baj szerintem, már úgy értem hogy ha azt játssza hogy kergetitek az egy felfokozott állapot, akkor jóhogy nekifut ennek annak:))Nagyon cuki lehet amúgy:))

Én fiam is szokott "menekülni" imádom főleg fürdés előtt ahogy a kis pipaszár lábait szedi rohanás közben:)))

2010. febr. 26. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Sokat rohangászik az alsó szomszédaink legnagyobb örömére. ja, és általában nem szokott nekimenni semminek, de sokszor elesik.
2010. febr. 26. 22:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Nálunk sokszor van sírás és púp az esések miatt és a Párom nem akarja neki engedni, hogy futkosson. :( de sztem ez normális :) csak ne essen nagyot...de, hogy ne essen nagyot?
2010. febr. 27. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy fut-e?!Nem kicsit.Aztán meg koppan a falon(21 hónapos)mert persze soha nem előre néz.Várom már a jó időt,hogy a kertben randalírozhasson.
2010. febr. 27. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!