4 napja biliző gyerkőcre adjak pelust ha elmegyünk vasárnap gyereknapozni?
" 1-2 kisebb becsurgás "
"4. napja"
Azért ez még elég friss:) Váltásruha mindenképpen,és ha nem is adsz rá pelust azért vigyél magaddal. Vagy automatice adj rá.
És igaz a nagy játékban megfelejtkezhet róla. Ezért is írtam 4 nap még nagy friss...
Már több hete próbálkoztunk kisebb megszakításokkal mert nem akartam ráerőltetni. 4 napja magától akar pisilni és kakilni a bilibe, a becsurgást úgy értem, hogy mielőtt szól hogy pisilni szeretne bemegy a bugyiba 1-2 csepp. (3szor fordult elő a 4 nap alatt)
Akkor ne is örüljek még nagyon? Mert én azt gondoltam, hogy ha már a 4. napon vagyunk és ilyen jól haladunk akkor ez csak jobb lesz...
két adag váltást vinnék - már ne add vissza, ha rászánta magát:))
Ne fáraszd ki nagyon a gyereknapos programon, kis sapka is kell, ne kapjon napszúrást (naposra ígérik). Kevesebb dologban részt venni nagyobb és maradandó élményt ad ilyenkor
nem akarlak elkeseríteni, de ezután jön majd csak a nagy visszaesés, amikor direkt bepisil, bekakil, csak mert rájön, hogy ez tök uncsi dolog, csak a macera van a kijárkálással :) na akkor lesz fontos, hogy kitarts és ne add vissza a pelust (nem, nem ez a ráerőltetés ha leveszed a pelenkát hanem ha ráülteted a bilire és nem engeded felállni...).
én első hetekben bugyipelust adtam rá ha kimentünk hosszabb időre. neki ismeretlen volt, így be tudtam kicsit csapni, azt mondtam, hogy ez olyan mint a bugyi, nem szabad belepisilni, csak azért vastag, ha messze lenne a wc és bemenne pár csepp, azt felszívja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!