Anyukák, ti mivel és hogyan szeditek ki a játszóterezéskor összeszedett homokfoltokat a zoknik talpából?
Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 13:35
1/7 anonim válasza:
Én mindent Vanish-el kezelek, a homok foltot is és eddig bevált. (folyékonyat)
2/7 anonim válasza:
Mosás előtti este beáztatom a zoknikat mosószeres vízbe. Másnap átdörzsölöm őket epeszappannal. Teljesen tiszták lesznek.
3/7 anonim válasza:
Semmivel. Nekem kijönnek egy sima mosással is.
4/7 anonim válasza:
Simán beteszem a mosógépbe minden előkezelés nélkül. Csak folyékony mosószert és öblítőt használok.
5/7 anonim válasza:
Simán kijön egy mosással.
Van olyan zokni, amibe már szinte beleivódott a piszok, az nálam kuka. Többe kerül a víz, a szappanos sikamikálás, mint a zokni.
A Lidl-ben szoktam a zoknikat venni, sokáig bírják szerencsére.
6/7 anonim válasza:
Ezeket a válaszokat miért kell pontozni? Az volt a kérdés, hogy ki, hogyan csinál valamit. leírták páran a saját tapasztalataikat, de mindenki le lett pontozva. Az is aki súrolja, az is aki áztatja, az is aki nem foglalkozik vele különösebben. Miért? Mi alapján pontoz az, aki pontoz?
7/7 anonim válasza:
Én hagyom a csába. Egy ideig atsikaltam, de elkopott idő előtt a talpa. Ha már vállalhatatlan veszek újat. Legyen tiszta a póló, nadrág, atléta, pulcsi, bugyika-kisnadrag, a zokni meg jó úgy (pláne, amikor abban kirohannak a kertbe csak úgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!