Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti mivel és hogyan...

Anyukák, ti mivel és hogyan szeditek ki a játszóterezéskor összeszedett homokfoltokat a zoknik talpából?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Én mindent Vanish-el kezelek, a homok foltot is és eddig bevált. (folyékonyat)
2015. máj. 25. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Mosás előtti este beáztatom a zoknikat mosószeres vízbe. Másnap átdörzsölöm őket epeszappannal. Teljesen tiszták lesznek.
2015. máj. 25. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Semmivel. Nekem kijönnek egy sima mosással is.
2015. máj. 25. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Simán beteszem a mosógépbe minden előkezelés nélkül. Csak folyékony mosószert és öblítőt használok.
2015. máj. 25. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
41%

Simán kijön egy mosással.

Van olyan zokni, amibe már szinte beleivódott a piszok, az nálam kuka. Többe kerül a víz, a szappanos sikamikálás, mint a zokni.

A Lidl-ben szoktam a zoknikat venni, sokáig bírják szerencsére.

2015. máj. 25. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Ezeket a válaszokat miért kell pontozni? Az volt a kérdés, hogy ki, hogyan csinál valamit. leírták páran a saját tapasztalataikat, de mindenki le lett pontozva. Az is aki súrolja, az is aki áztatja, az is aki nem foglalkozik vele különösebben. Miért? Mi alapján pontoz az, aki pontoz?
2015. máj. 25. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én hagyom a csába. Egy ideig atsikaltam, de elkopott idő előtt a talpa. Ha már vállalhatatlan veszek újat. Legyen tiszta a póló, nadrág, atléta, pulcsi, bugyika-kisnadrag, a zokni meg jó úgy (pláne, amikor abban kirohannak a kertbe csak úgy)
2015. máj. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!