Hogy nyugtatnátok meg a gyereket? Kisfiú pasis gondjai?
Reggelente nem tud mit kezdeni a kukacával, mert merevedése van. Van, hogy úgy ébreszt, hogy bepisilt-mellé pisilt, nem tud pisilni, de úgy érzi, és szegénykémnek áll, és nem tudok neki segíteni ebben. (reggel is ezzel ébresztett, takarta magát, zavarban volt, hogy nagy a kukaca, hogy be-mellé pisilt)
Hogy a pitlibe magyarázzam el neki, semmi baj, megtanulja, hogy kell kezelni, semmi baja, így működnek a pasik.
Apját ez nem érdekli, sose beszéltek vele a testéről, szóval neki se sok lövése van, mit mondjon egy hat évesnek erről.
Ha volt ilyen gondotok, hogy kezeltétek?
Hát nehéz ügy. Talán mond azt neki, hogy a nagyfiúknak ilyen.
Én fiamat szerencsére nem zavarja, büszkén mondja, hogy nagy a fütyije.
Igen, csak hát a hat éves büszkesége. És csak a kicsik a pisisek... Nehéz.
Egy rossz szavam sincs miatta, hogy most nem megy neki.
Csak hát mégis csak hát...
Esetleg ha nem ragaszkodtok nagyon ahhoz hogy a fiuknak állva kell pisilni, akkor megpróbálhatná ülve.
Az én fiam ülve pisil, ha ágaskodik neki kicsit lenyomja magának. Ez ugyan azon nem segít ha kimondottan az zavarja hogy ácsingózik, de a mellé pisilésen segít így amiatt nem kell "szégyenkeznie"
(Épp a napokba mosolyogtam rajta jót mert indulás előtt kérdeztem hogy kell-e pisilnie erre benézett a gatyába és közölte hogy nem áll a kukija úgyhogy nem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!