Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil be újra? A lányom...

Miért pisil be újra? A lányom 2,5 éves nap közben már teljesen szobatiszta volt. Jelezte a pisit kakit. Néhány hét óta azonban újra bepisil. Miért?

Figyelt kérdés
A kakit most is jelzi de a pisit sokszor nem .Most megpróbáljuk teljesen leszoktatni a pelusról ,mert hátha az zavar be nála ,h éjjel van pelus nappal meg nincs és zavaró neki.Van valaki aki hasonlón esett át?
2010. febr. 23. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy egy-egy fejlődési ugrás előtt kicsit visszaesnek a gyerekek egy korábbi szintre. 1-2 hétig bepisil, aztán ismét szobatiszta lesz, és mondjuk nagyot fejlődik a beszéde, vagy a mozgása, vagy szobatiszta lesz attól kezdve éjszakára is, vagy ilyesmi. Az normális dolog, hogy a fejlődés néha nem folyamatos.

De az is lehet, hogy valami stressz érte (jár bölcsődébe? történt bármi érdemleges mostanában, ami miatt a gyerek a szokásosnál nyugtalanabb?), esetleg felfázott és van egy enyhe hólyaggyulladása.

2010. febr. 24. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:

A lányom 21 hónaposan 2 hét alatt lett éjjel -nappal szobatiszta.....

Nem eröltettétek nagyon neki??

Nem történt esetleg valami ami bezavarja?ßKöltözés,kisebb trauma??Valami változás az életetekben??

ha nem lehet egyszerüen csak elfelejti......

2010. febr. 24. 07:19
 3/5 anonim válasza:
teljesen megértem a problémádat mivel nekem is van rokonom akinek ugyan ez a problémája...elég sok ilyen problémával küzdő ember van de ez régen máshogy volt.Régen a pelus nem volt olyan kényelmes mint manapság és ha bepisilt akkor csipte szegénykét és így megtanulta h nem jó bepisilni.De a mai pelusok olyanok hogy mindentfelszivnak és nem kényelmetlen neki.
2010. febr. 24. 10:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem érte semmi trauma.Igy nem értjük miért csinálja már 2hete...

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 24. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont most tettem fel egy kérdést. A lánykám 2év egy hetesen teljesen szobatiszta lett éjszakára nappalra. Most 2,5 éves s 3 hete bepisil napi egy két alkalommal. Elvettük a cicit 3 hete tőle. Valszeg ezért...
2010. febr. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!