Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki vállalna be egy harmadik...

Ki vállalna be egy harmadik gyereket?

Figyelt kérdés
Van két fiam 9-4 évesek. Lehet terhes vagyok. Igaz az első fiam után szerettem volna egy kislányt is de hát fiú lett :-) Itt állok most egy lehetséges terhesség előtt de félek mert hát 2 gyerekkel is nehéz az élet, nem tudom merjem e vállalni. Igaz az abortusz gondolatától is síró görcs kap el. Ki mit tenne? Bevállalnátok egy harmadikat?
2015. ápr. 24. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3 gyerek olcsóbb, mint 2 mert: nem adózol, ingyenes a menza , tankönyv stb+ anyasági, rövid távon. A nagyobb kiadások nagyobb korban jönnek, amikor különórákat kellene fizetni, ill külön foglakozásokat..

Ezt a kérdést csakis ti a férjeddel dönthetitek el!

Egyébként minimálbérre szerintem is nagy felelőtlenség,mivel kevesebb fog jutni egyenként a gyerekeknek, akár élelmiszer is + az anyagi gondok súlyosan rányomják a hétköznapokra a bélyeget, feszületek lesztek, ami csakis a gyerekeken csattan!

2015. ápr. 24. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:

2 éves és fél éves gyerekeim vannak. 2 hónapja még nem szedhettem fogamzásgátlót és bizony volt 1-2 olyan nap amikor rettegtem hogy terhes vagyok.

Engem is a sírógörcs kerülgetett az abortusz tudatától de magától a terhességtől és a 3. gyerek gondolatától is.

Nincs az a pénz amiért bevállalnék egy 3. gyerkőcöt. Anyagilag mi pont megélünk, futja ruhára de extrákra nem. Anyagiak miatt sem vállalnék, a szülés miatt sem vállalnék, a lelkivilágom és idegrendszerem miatt sem vállalnék.

Tudod miről beszélek, neked is kettő gyerkőcöd van, én nehezen bírom, 3. babánál biztos felakasztanám már magam.

Ha az anyagiak sem engedik, ne vállaljátok be.

2015. ápr. 25. 15:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem vegyes párosom van, de bevállalnék szívesen, sajnos az egészségem miatt nem lehet, meg anyagilag sem állunk fényesen.
2015. ápr. 29. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!