Hogy értessem meg a lányommal, hogy az ő ruhái nagyok a babára, és a baba ruhái kicsik rá?
A sírba visz, mikor órákat hisztizik, hogy ő már pedig felveszi a pici baba ruháját, pedig már 20 hós...
A saját cipőjét meg a babára adatja ha kell 100-adszor is, és nem érti meg, hogy nagy rá, és leesik róla...
Emelett jön a kistesó, pakolom a ruháit, azokat is mindig fel akarja venni, pedig hát már nem jók rá...
Van valami ötletetek? Mert mi már kifáradtunk...
Nálunk ez akkor volt, mikor megszületett a kistesó. A lányom akkor volt 2 éves. Fel akarta venni a pici ruhákat, én meg próbáltam neki segíteni(hogy magától jöjjön rá, nem fog menni). De hamar rájött, hogy bizony ez rá már nagyon-nagyon kicsi. Elmondtam neki, hogy mikor ő ilyen pici volt, akkor rajta is ez volt. Megértette és azóta már nem akarja felvenni.
Szerintem az idő nálatok is megoldja. Ha fel akarja venni, engedd, hogy megpróbálja!
Engedem, de mivel nem megy, hisztizik...
Mi is megbeszéltük, hogy ez a kistesóé lesz ,mert ő már kinőtte, de nála még nem jött el a "megértettem" idő:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!