Nálatok melyik nap jön a nyuszi? Holnap vagy vasárnap?
"Akik nem értik a nyuszis dolgot még soha nem hallottak a húsvéti nyusziról?"
De igen, viszont arról nem, hogy bármit is hoznia "kellene"!
A csokitojás és a csokinyúl a locsolóknak adott ajándék az én világomban. S az volt mindig is
31N
Ejj de nagyon sokan ráértek kötekedni!
Mindenki úgy ünnepli (vagy nem ünnepli) a húsvétot ahogy akarja és pont.
33 éves vagyok, 3 gyermek anyukája.
Gyerek koromban nálunk mindig volt húsvéti ajándék amit a nyuszi hozott ( nna most akadjatok ki légyszives), bicikli, roller, görkori stb. kinti használatos dolog vagy könyv stb. a nagyobbaknak ...
Az udvarban tojáskeresés volt, imàdtuk felfedezni. Mindig vasàrnap jött a nyuszi (!!!!!!!!) hétfőn pedig a locsolók.
Szombaton az esti misére pedig vittük a sonkát megszenteltetni.
Az én gyerekeimnek a húsvét ugyanolyan ünnep mint a karácsony vagy a születésnap.
Egész egyszerűen azért mert én ezt a mintát adom nekik tovább amit én kaptam, és mert nekünk ez így jó.
Most ezért megszólni a másikat csak mert valaki másképp csinálja/gondolja, elég nagy ostobaság.
Kedves 21-es, a te világodban mit csinál a húsvéti nyuszi? Nem kötekedni akarok, csak meg vagyok lepve, hogy van akiknél nem hoz semmit a nyuszi. A locsolóknak meg elvileg festett tojás járna, csak gondolom van, ahol úgy alakult, nálunk is, hogy csokitojást kaptak helyette.
Én eddig azt hittem, hogy mindenkinél jön a nyuszi és hozza a csokitojást meg egyebeket, aztán lehet menni hétfőn locsolkodni. :-)
Nálunk mindig vasárnap jön a nyuszi. És van olyan elvetemült, hogy a rengeteg finom csoki, narancs, mandarin mellé ajándékot is tesz a fészekbe:)
Idén laphintát, könyveket, kisautókat, ruhákat stb.
6, 11 és 15 évesek a gyerekek.
Nálunk így volt mindig és így is lesz.
Köszönöm Nektek is a választ!
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy vita legyen belőle. El kéne fogadnunk a másik véleményét. Egyik sem rosszabb, mint a másik. Mi babakocsit vettünk a lányunknak, mert azt szeretett volna. Nem hiszem, hogy ez akkora baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!