Szerintetek bentartják a korházba? Nagyon félek
Hugom bárányhimlős lett. mindenhol tele lett még ott lent is kijottek neki. elég csunya lett. anya ma reggel elvitte a gyerekorvoshoz. amikor hazaértem a sulibol mamám azzal fogadott hogy be kellett vinni a korházba,mert elfertőződtek neki.
valami szovetmény nem tudom micsodára mentek be,ilyesmit értettem amit a mamám mondott. valaki tudja mi ennek az eredeti neve? és ez mit jelent? milyen vizsgálatot?
valakivel volt már ilyen? bármi érdekel,légyszives irjatok!
És a legfontosabb kérdés szerintetek bent tartják? Koszonom előre is a segitségeket!
kideritettem a nevét
Szovettan
4éves
a heim pál korházba mentek!
Nagy valószínűséggel bent fogják tartani pár napra.
Kap gyógyszert rá. Ha már elfertőződik, az már nem a legjobb.
Nekem van olyan ismerősöm, akinek a kislánya is elkapta a b.hímlőt és majdnem belehalt. Annyi szövődménye volt ennek a mások által "egyszerű himlőnek".
A betegségek most már mutálódnak és ez már nem az a világ, ami volt 20-30 évvel ezelőtt. Ezt kéne végre az embereknek megérteni.
Jobbulást.
enyémnek is pár pöttye elfertőződött, valószínűleg a körme alatt lehetett valami baci és ugye vakarózott :(
nagy tályog lett pár pöttyéből. betadinnal lekezelték, beragasztották és jöhettünk haza, mi is napi 2x így kezeltük.
de lehet a tesódnak komolyabb szövődménye lett.
bár a szövettan érdekes, bárányhimlőnél nem szoktak mintát kivágni :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!