5 éves leánygyermeked dmiket tud már? Mi az amibe nagyon jo? mit szeret játszani? Mennyire önnáló
Július elején lesz 5 éves a lánykám.
Nagyon önálló elég régóta. Segít nekem mindenben, bármit csinálok, főzés, takarítás, stb. A memóriája szuper, mindent hamar megjegyez.
Nem tud még olvasni, írni sem - nevét sem, csak 30-ig számol.
Szeret boltososat játszani, a babáját ellátni és tologatni, sokszor játszik ovisast otthon - etet, altat, fegyelmez. Állandóan mozgásban van és nem válogatós, mindent megeszik. És imádom 😁.
Te kislányod milyen?
lánykám tud számolni 30 ig
illetve felismeri a számokat 100ig
nevét lakcimét pontos adaokat tudja
(irni nem tud nem is kell még ebbe a korba)
rajzolni és festeni, szinezni imád
kiváloan felrakja a sakktáblát mindnet helyére.
önnálló mindenbe lényegében:öltözködés (le föl)
fürdés, wc,hajmosás, szendvics tea készités.
szeret minden elpakolni.
Imád szerepjátékozni Tesoját bevonja ajátékba aki csak 2 éves.
imád oviba járni.
cipöfüzö bekötés az nem megy neki
egyébként meg azon filoztam hogy iszonyatosan gyorsan fejlödnek a mai kor gyermekei. Az egyik ismerösöm fia most 7 éves isibe jár és már az elsö osztályba olvasni tanulnak!!
ez számomra hihetelen hiszen anno mi szerintme olyan 3 .4.dik osztály körül tettük.
Azt még hozzá se merem irni hogy kiváloan ismeri a számitogépes kütyüket. noha nem használhatja csakakkor ha én megengedem és ska is bizonyos idötartamba
1.vagyok.
A nevét, lakcímét, anya, apa, nagymama, nagypapa és a nagynéni nevét tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!