Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adhatok a 4 éves kisfiamnak:...

Adhatok a 4 éves kisfiamnak: Suppositorium antipyreticum pro parvulo FoNo VII. Naturland-os kúpot estére a makacs lázára?

Figyelt kérdés
Dél óta nem tudom levinni neki, kapott délben fél algopyrint, azt most 5kor nurofent, s úgy gondoltam ha ez sem segít akkor adhatom éjszakára ezt a kúpot?

2015. márc. 12. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Egészen nyugodtan adhatsz neki egyet,nekünk a 2 éves lányomnak is ezt ajánlotta a doktornő most,amikor makacs láza volt,illetve hűtőfürdőt.Jobbulást nektek.
2015. márc. 12. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia adhatsz neki, csak az a baj, hogy ez kisebb gyerekeknek való. Egy 4 évesnek a 200 mg változata, a suppositorium noraminophenazoni való. Szóval nem biztos, hogy az antipyreticum le fogja vinni a lázát.
2015. márc. 12. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Esetleg nincs otthon valami paracetamol tartalmú készítményetek? Azt felváltva lehet adni az ibuprofennel(Nurofennel).Rubophen-ből egy felet adhatsz neki, az paracetamol. Nekem is 4 éves a fiam, és most vagyunk túl egy durva betegségen. Nekem az orvosunk mondta, hogy rubophenből adhatok neki egy felet ha nincs itthon más.
2015. márc. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!