Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 19 hónapos, és kb.1...

Kisfiam 19 hónapos, és kb.1 hete iszonyú hisztis. Úgy ébred, hogy csapkodja magát. Életkori sajátosság lehet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Jajj ne mond.A lányom 18 hónapos és 2 hete ő is zizi.

Csapkod semmi nem jó, vagy csak nagy nehezen,teljesen kifordult magából, pedig előtte tündér volt.

Állitólag korral jár és próbálgatja meddig mehet el.Én baromi határozott és következetes vagyok, de néha már nagyon várom az este 20.00 órát hogy elmenjen aludni...:)

2010. febr. 15. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát igen.Az én kislányom is 19hónapos és Hisztis is.

feltettem én is ilyen kérdést és azt ajánlották,hogy vonjam el a figyelmét mással.

Nálunk a "HISZTI MANÓ" taktika jött be.:)

Ott fut a hisztimanó ott a sapija bojtja aztán hirtelen a másik oldalra mutatok és nézd ott fut a karátja csücske és addig amíg elcsendesül.Oda vissza kapkodja a fejét és megunja 1 idő után.

de ajánlották a pohár langyos vizet vagy tust is :P.(Ezt még nem próbáltam :)).

De remélem hamar elnövik,mert néha ciki főleg az utcán vagy a boltban. :(

Sok sikert.

19 hónapos kislány anyukája

2010. febr. 15. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:

na akkor nem vagyunk egyedül:)

Legalább megtudtam hogy nem egyedi eset fiam:)20 hós és olyan balhékat rendez, hogy csak lesek. Elvileg kinövik.Bár én nem nőtem ki, a mai napig durci vagyok:)

2010. febr. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!